Κυριακή, Ιουλίου 12, 2020

Κάτι τρέχει … στη δεξιά πολυκατοικία! Λίγες μέρες μετά το “χαστούκι” Μαρινάκη σε Μητσοτάκη με τη λίστα Πέτσα, προειδοποίηση από Γεωργιάδη: «Κάνει λάθος»



Φαινεται οτι τα πνεύματα είναι οξυμένα στο γαλάζιο στρατόπεδο και όπως πολλοί προφήτευαν, η λίστα Πέτσα τελικά προκαλεί πολύ μεγαλύτερη ζημιά και από αυτην που είναι ορατή και καταγράφεται με....συντριπτικά ποσοστά στην κοινή γνώμη. Οι μετασεισμοί δεν λένε να κοπάσουν και αντίθετα ανοίγονται περισσότερα ρήγματα και αλλαζουν διαρκώς οι εσωτερικές ισορροπίες και τα στρατόπεδα με έναν ρυθμό που πείθει οτι τελικά ισως η λίστα να μην ήταν παρά η θρυαλλίδα που πυροδότησε ένα γενικότερο κλίμα διαμάχης και δυσαρέσκειας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να στηρίξει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την περίφημη «λίστα Πέτσα», άσκησε κριτική στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόφασή του να επιστρέψει τα χρήματα στην κυβέρνηση, μιλώντας για «αμφισβητούμενες μεθόδους και διανομές».

«Ο κ. Μαρινάκης κάνει λάθος», είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, δημιουργώντας πολλές σκέψεις και σενάρια για το αν πρόκειται για επίδειξη «νομιμοφροσύνης» προς το Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει μάλιστα ανασχηματισμού, ή … εάν μεταφέρει μήνυμα από το περιβάλλον Μητσοτάκη προς τον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία και πανίσχυρο ιδιοκτήτη παντοδύναμων ΜΜΕ όπως τα «Νέα», το «Βήμα» ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, αλλά και μια σειρά άλλων.

Με πληροφορίες από matrix24.gr

the FAQ team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου