Σάββατο, Ιουλίου 11, 2020

Πατέρας στον συλληφθέντα γιο του στην Ευελπίδων: Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!





Του φώναξε από το πλήθος των αλληλέγγυων που είχαν συγκεντρωθεί κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων στην Ευελπίδων

Ένα συγκινητικό περιστατικό «σημάδεψε» τη μεταγωγή των εννέα συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Σύνταγμα από τη χθεσινή πορεία για τις διαδηλώσεις, όταν ένας πατέρας μέσα από το πλήθος των συγκεντρωμένων αλληλέγγυων μετέφερε στον γιο του τα καλά νέα της εισαγωγής του σε ΑΕΙ.

Την ώρα που η κλούβα με τους συλληφθέντες ακινητοποιήθηκε και οι εννέα οδηγούνταν από την Ευελπίδων προς το Εφετείο, ο περήφανος πατέρας ενός, φώναξε από μακριά, ανάμεσα στους εκατοντάδες αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, για να τον ακούσει ο 18χρονος γιος του: «Κώστα, Κώστα, Νομική Αθήνας περνάς!», μιας και σήμερα ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι εννέα συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, τρία κακουργήματα για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών υλών κατ’ εξακολούθηση, της έκρηξης κατ’ εξακολούθηση και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ακόμη στους εννέα αποδίδονται ανά περίπτωση τα πλημμελήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βίας κατά αστυνομικών υπαλλήλων, ελευθέρωσης κρατουμένου και σε απόπειρα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απείθειας, εξύβρισης και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή που θα χειριστεί την δικογραφία για να απολογηθούν την Δευτέρα.

Πηγή: News247




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου