Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2020

Σοκ με μάνα και κόρες, μάρτυρες του Ιεχωβά, στην Αλβανία -Προσπάθησαν να θυσιαστούν ώστε να αναστηθούν στην αιώνια ζωή!


 



Σοκαρισμένη η κοινωνία της Αλβανίας παρακολουθεί την ανατριχιαστική υπόθεση που οδήγησε στο θάνατο δύο γυναίκες και παραλίγο και την μικρότερη σε ηλικία κόρη. Μάνα και δύο κόρες που ακολουθούσαν το θρήσκευμα των μαρτύρων του Ιεχωβά, προσπάθησαν να θυσιάσουν τους εαυτούς τους ώστε να αναστηθούν στην αιώνια ζωή.


Άφωνοι οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα όπου έμεναν οι γυναίκες, την 56χρονη Ζανέτα Ι. και την 30χρονη κόρη της Ανίσα νεκρές, ενώ η δεύτερη κόρη η Μπλέρτα, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση από ασιτία.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η 30χρονη Ανίσα είχε πεθάνει πριν αρκετό χρονικό διάστημα. Μάνα και μικρότερη κόρη, την διατηρούσαν στο κρεβάτι της σε αναμονή «Ανάστασης», ενώ την άλειφαν με κρέμες που δεν δεν επιτρέπουν την σήψη και την δυσοσμία.

Ο σύζυγος της 56χρονης γυναίκας και πατέρας των κοριτσιών είχε πεθάνει τον Ιανουάριο από άγνωστη αιτία και από τότε οι 3 γυναίκες δεν βγήκαν ξανά από το σπίτι, ενώ οι γείτονες τους δεν τις έβλεπαν σχεδόν ποτέ.

Η Μπλέρτα που επέζησε, θυμωμένη και αμετανόητη, στέφθηκε κατά των αστυνομικών: «Εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή», δήλωσε για την αιώνια ζωή που τους υποσχέθηκε η θρησκευτική αίρεση.

Οι έρευνες της αστυνομίας, συνεχίζονται…
πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου