Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020

John Travolta – Kelly Preston: Ο μεγάλος έρωτας, ο χαμός του γιου τους και ο θάνατος της ηθοποιού






Τραγικό φινάλε στην ιστορία αγάπης τους

Μία τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την οικογένεια του John Travolta.


Η σύζυγός του και ηθοποιός, Kelly Preston πέθανε στα 57 της χρόνια μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.
 

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1988 και ήταν πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο μέχρι το τέλος αν και πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.
Οι δύο ηθοποιοί απέκτησαν τρία παιδιά τον Jet το 1992, την Ella το 2000 και τον Benjamin το 2010. Η οικογένεια το 2009 είχε πάει διακοπές με τα δύο παιδιά τους στις Μπαχάμες.
Ο Jet που ήταν αυτιστικός παθαίνει κρίση χτυπάει στο κεφάλι πέφτοντας στην μπανιέρα του ξενοδοχείου. Ο χαμός του γιου τους, τους έφερε πιο κοντά και ο ένας στήριζε τον άλλον. Έναν χρόνο αργότερα έρχεται στη ζωή ο γιος του Benjamin. Συνέχισαν τη ζωή της ωστόσο ο πόνος ήταν μεγάλος για την απώλεια του παιδιού τους και συχνά πόσταραν φωτογραφίες του στο instagram.
«Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάνεις τον γονιό σου. Μπορώ τώρα να πω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάνεις το παιδί σου. Κάποιον που ανέθρεψες και τον έβλεπες να μεγαλώνει κάθε μέρα. Κάποιον που τον έμαθες να περπατά και να μιλά. Κάποιον που τον έμαθες πως να αγαπά. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον.
gal-jett-travolta-4-jpg
Μου χάρισε τόση ευτυχία. Ήταν τα πάντα μου. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν πατέρας του μου δίδαξαν πως να αγαπώ άνευ όρων. Πρέπει να κάνουμε μια παύση και να είμαστε ευγνώμονες για τα παιδιά μας και τα παιδιά πρέπει να είναι ευγνώμονες για τους γονείς του. Διότι η ζωή είναι πολύ μικρή», είχε γράψει ο ηθοποιός πριν από τέσσερα χρόνια.
«Στον αγαπημένο μου Jett… Είσαι πάντα στις καρδιές μας. Στέλνω αγάπη σε όλα τα υπέροχα αυτιστικά παιδιά, και όλους τους υπέροχους ανθρώπους που τα αγαπάνε. Ας δώσουμε όλοι άπλετη αγάπη και σεβασμό στα παιδιά με ειδικές ανάγκες», είχε ποστάρει η Kelly Preston.
Το 2018 η Kelly Preston διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού και ξεκίνησε να δίνει τη μάχη της ζητώντας να μη μαθευτεί πέρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στήριγμά της μέχρι το τέλος η οικογένειά της που «βυθίστηκε» στο πένθος με τον χαμό της.
Η Kelly Kamalelehua Smith από τη Χονολουλού, όπως ήταν το αληθινό όνομά της, το είχε αλλάξει σε Preston όταν πήρε τον πρώτο της ρόλο, το 1985, στην ρομαντική κωμωδία «Το Ξεπέταγμα» (“Mischief”).
Στη συνέχεια εμφανίστηκε και σε μια άλλη νεανική κωμωδία με τίτλο «Ντροπαλή και ερωτευμένη» (“Secret Admirer”). Ο ηθοποιός γνώρισε τη σύζυγό του το 1988 όταν συμμετείχαν στην ταινία «Οι Σπεσιαλίστες».
«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε την διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Έδωσε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη πολλών.
Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες στο Κέντρο Καρκίνου MD Anderson, σε όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν καθώς και στους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν στο πλευρό της. Θα θυμόμαστε την αγάπη και τη ζωή της Kelly.
 Θα χρειαστώ λίγο χρόνο με τα παιδιά μου που έχασαν την μητέρα τους, οπότε συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν δεν ακούσετε για εμάς για κάποιο διάστημα. Να ξέρετε ότι θα αισθάνομαι την αγάπη σας στις εβδομάδες και στους μήνες μπροστά μας. Με όλη την αγάπη μου», έγραψε ο ηθοποιός αποχαιρετώντας τη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου