Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2020

Στον δρόμο για το σπίτι τη βίασε, τη σκότωσε και έκρυψε το πτώμα της (Photos)





Ένας άντρας που περπάτησε με τη φίλη του στο σπίτι της για να αισθάνεται ασφαλής, τη βίασε και τη δολοφόνησε προτού κρύψει το σώμα της, σύμφωνα με δικαστήριο.

Η 20χρονη Keeley Bunker ανακαλύφθηκε από τον θείο της, ξαπλωμένη σε μια πισίνα σε ένα πάρκο στο Tamworth, Staffordshire, στις 19 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, λίγες ώρες μετά την αναγγελία εξαφάνισής της.

Είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της λίγες μέρες νωρίτερα και επρόκειτο να παραστεί σε συνέντευξη εργασίας αργότερα εκείνη την ημέρα - αλλά ποτέ δεν πήγε.

Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι η 20χρονη σκοτώθηκε από τον «αξιόπιστο» φίλο Wesley Streete, ο οποίος προσπάθησε να καλύψει το σώμα της με κλαδιά στο Wiggington Park.



Υπήρχαν αποδείξεις ότι είχε στραγγαλιστεί.

Ο Streete, επίσης 20 ετών, χωρίς σταθερή διεύθυνση, είπε στην καλύτερη φίλη του θύματος ότι θα την πήγαινε σπίτι με ασφάλεια, αλλά οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι είπε «το ένα ψέμα μετά το άλλο», ισχυριζόμενος ότι ήταν ακόμα ζωντανή όταν χωρίστηκαν οι δρόμοι τους.

Οι ένορκοι άκουσαν ότι το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, η κ. Bunker είχε πάει σε μια συναυλία στο Ινστιτούτο O2 του Μπέρμιγχαμ για να δει τον ράπερ Aitch με μια στενή της φίλη.

Οι δυο τους κανόνισαν να πάνε σε κλαμπ στη συνέχεια με τον Streete.

Ο Streete χαρακτηρίστηκε ως «πολύ μεθυσμένος» στο κλαμπ.

Αφού πήρε ταξί πίσω στο Tamworth, η φίλη της κ. Bunker της πρόσφερε ένα κρεβάτι για τη νύχτα, προτείνοντας να «περπατήσει σπίτι αργότερα το πρωί».

Αλλά η Κέιλι αρνήθηκε λέγοντας ότι ήταν κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της.



Είπε στη φίλη της: «Έχω τον Wes, ο Wes μένει κοντά μου, ο Wes θα με γυρίσει πίσω, θα είναι μια χαρά».

Το απόγευμα της επόμενης μέρας, η οικογένεια της Keeley Bunker ανησυχούσε όλο και περισσότερο για την ευημερία και την ασφάλειά της.

Ήταν έξω το προηγούμενο βράδυ, Τετάρτη έως Πέμπτη, με δύο φίλους.

«Παρόλο που η Κέιλι είχε εγκαταλείψει το σπίτι της φίλης της, για να επιστρέψει στο σπίτι τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν επέστρεψε σε μια βόλτα που θα έπρεπε να ήταν περίπου 20 λεπτά περίπου στο κέντρο του Tamworth.

Δεν απάντησε στο τηλέφωνό της, δεν πήγε σε συνέντευξη εργασίας που επρόκειτο να παρευρεθεί την Πέμπτη και κανείς - αλλά κανένας - δεν την είχε δει.

Περίπου στις 5.30 μ.μ. την Πέμπτη, ο πατέρας της, Κρίστοφερ, ανέφερε ότι εξαφανίστηκε στην αστυνομία και οργανώθηκαν έρευνες γι 'αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου