Τρίτη, Ιουλίου 14, 2020

Ανατροπές στη δίκη της Γερμανίδας που κατηγορείται ότι σκότωσε το σύντροφό της (Video)




Με συγκλονιστικές αποκαλύψεις συνεχίστηκε τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη της Γερμανίδας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύντροφό της στο Χαλάνδρι.

Ο ψυχίατρος που την εξέτασε κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η 57χρονη έπασχε από ψυχοκινητική ακινησία, καθώς λίγα 24ωρα πριν το θάνατο του μεσίτη είχε πέσει θύμα βιασμού.


Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για τη δολοφονία του μεσίτη στο Χαλάνδρι τον Φεβρουάριο του 2019. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κατέθεσε στο δικαστήριο, ο άτυχος άντρας έπασχε από στεφανιαία νόσο.

Κατά την εξέταση δεν προέκυψαν σημάδια ασφυξίας ή πάλης και πιο πιθανό είναι ο θάνατός του να προήλθε από παθολογικά αίτια εξαιτίας των πολλών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο ψυχίατρος που έξετασε τη Γερμανίδα σύντροφό του κατέθεσε στο δικαστήριο οτι η 57χρονη έπασχε απο ψυχοκινητική ακινησία καθώς 2 με 3 εικοσιτετράωρα πριν το θάνατο του μεσίτη είχε πέσει θύμα βιασμού.

Περίπου για ένα μήνα η κατηγορούμενη είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, παραληρούσε και ζούσε με ψευδαισθήσεις, γι’ αυτό και δεν είχε αντιληφθεί το θάνατο του 64χρονου.

Οι συνήγοροι της Γερμανίδας υποστήριξαν οτι η 57χρονη τύλιξε το πτώμα με σεντόνια και το κράτησε στο σπίτι επειδή αδυνατούσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως ο σύντροφός της είχε φύγει από τη ζωή…

Η απολογία της Γερμανίδας ενώπιον δικαστών και ενόρκων αναμένεται στις 16 Ιουλίου.
Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου