Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2020

Η διαφορά πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Το τηλεφώνημα που αποκάλυψε ο Ραγκούσης (video)





Ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησε για την πολιτική αντιπαράθεση και για το πώς την αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία και πώς ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή ενόψει της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.



Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε και ένα τηλεφώνημα.

Ένα τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να μάθει αν ίσχυε η πληροφορία ότι υπήρχε νεκρός στον Έβρο.

«Όταν βγήκε το δημοσίευμα μιας έγκυρης εφημερίδας ότι υπήρχε νεκρός στον Έβρο και το αναμετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ και το έκαναν σημαία τους, είναι αλήθεια κ. Χρυσοχοΐδη ότι σας πήρα τηλέφωνο – ως αρμόδιος τομεάρχης με εντολή του Αλέξη Τσίπρα – πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση και σας ρώτησα: «Είναι αλήθεια αυτό που μεταδίδεται ή όχι» και μου είπατε «Δεν είναι αλήθεια Γιάννη»; Γι’ αυτό τον λόγο δεν αντιδράσαμε και δεν βγάλαμε καμία ανακοίνωση. Αυτό είναι ένα άλλο μοντέλο αντιπολίτευσης (σ.σ. σε σχέση με αυτό της ΝΔ), ένα άλλο μοντέλο πολιτικού πολιτισμού, ένα άλλο μοντέλο πολιτικής αντιπαράθεσης που δεν σας περνάει από το μυαλό», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας απάντησε και για το σε ποια έδρανα κάθεται ο ίδιος και σε ποια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου