Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2020

Κύκλωμα εκβιαστών: Τα χρυσά όπλα, τα πίτμπουλ και το τατουάζ «Βασιλιάς των Βασιλέων» (Video)

Μ



Υπερηφανευόταν για τη συλλογή του από όπλα ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος εκβιαστών με έδρα στον Πειραιά και συνεργάτες αστυνομικούς.

Αναρτούσε φωτογραφίες στα social media με διαφορετικά είδη όπλων, από απλά περίστροφα μέχρι «ούζι».

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, εμφανιζόταν πάνω σε μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και το πολύ γυμνασμένο σώμα του έφερε μεγάλα τατουάζ.

Από όλα τα τατουάζ που είχε πάνω, ένα ήταν αυτό που ξεχώριζε: εκείνο που γράφει “king of kings”, δηλαδή «βασιλιάς των βασιλέων».




Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε προβληματισμό στην αστυνομία, η οποία επιχειρεί να διαπιστώσει αν παραπέμπει σε κάποια άλλη εγκληματική οργάνωση, στην οποία έχει ανάμιξη.

Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί έκπληξη είναι και η σκηνή όπου ο 35χρονος φωτογραφίζεται να κραδαίνει ένα χρυσό πιστόλι, ενώ σε άλλη φωτογραφία είναι με δύο σκυλιά πιτμπούλ.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, μέλη του κυκλώματος διοργάνωναν και έπαιρναν μέρος σε κυνομαχίες, αλλά και χαρτοπαίγνια καζίνο με απώτερο σκοπό την τοκογλυφία.

Επίσης, επίορκοι αστυνομικοί που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση, προσέφεραν υπηρεσίες, μετά τη βάρδιά τους, σε ανθρώπους του υποκόσμου.

Πρώην συνεργάτης του στο κύκλωμα εκβιαστών ήταν αυτός που έδωσε με την κατάθεσή του στοιχεία για τον 35χρονο στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου