Σάββατο, Αυγούστου 08, 2020

Κρήτη: Στο αυτόφωρο επιχειρηματίας που «όρμηξε» σε 15χρονη


 



Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ηρακλείου η καταγγελία μιας 15χρονης, σύμφωνα με την οποία της ρίχτηκε «ευυπόληπτος» επιχειρηματίας της περιοχής μέσα στο αυτοκίνητό του και μάλιστα, μέρα μεσημέρι!


Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στον Καρτερό, όπου περίμενε μια φίλη της και τον πατέρας της να έρθουν, για να πάνε όλοι μαζί για μπάνιο σε πισίνα της περιοχής. Κάποια στιγμή πέρασε από το σημείο ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας -ο οποίος πλασάρει την εικόνα του σοβαρού και καθωσπρέπει κυρίου- και, βλέποντας την ανήλικη να στέκεται στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε το αυτοκίνητό του μπροστά της για να τη ρωτήσει τι περίμενε. Η 15χρονη, η οποία δεν υποψιάστηκε τις πονηρές προθέσεις του έκφυλου άνδρα, δεδομένου ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στην επιχείρησή του, εξήγησε για ποιο λόγο βρισκόταν εκεί και ποιους περίμενε. Τότε ο επιχειρηματίας προσφέρθηκε να την πάει ο ίδιος στον χώρο όπου βρίσκεται η πισίνα και, παρόλο που στην αρχή η ανήλικη ήταν πολύ διστακτική, δέχτηκε τελικά να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του γνωστού της. Ωστόσο, εκείνος την οδήγησε σε έναν ερημικό παράδρομο, όπου τής όρμησε προτού προλάβει καν να αντιδράσει και επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Για καλή της τύχη, όμως, η 15χρονη κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και κατήγγειλε τον επιχειρηματία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να αντιμετωπίζει
κατηγορία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Είμαι σοκαρισμένος. Κλαίω και μόνο στη σκέψη ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζω τόσα χρόνια και εμπιστεύομαι πείραξε
το παιδί μου» δήλωσε στο Cretalive ο πατέρας της 15χρονης, ο οποίος βρέθηκε με άλλα μέλη της οικογένειας στο Αυτόφωρο
Μονομελές Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, όπου είχε οδηγηθεί ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας. Από την πλευρά του ο
φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι προσφέρθηκε απλά να εξυπηρετήσει την ανήλικη, επειδή τη γνωρίζει πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου