Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2020

Απίθανος Λούλης: Χώρισε στο «άψε-σβήσε» τη νυν γυναίκα του και ξαναπαντρεύεται την Ουκρανή πρώην του (φωτο)




Μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την δεύτερη σύζυγό του Άννα Στεπάνοβα θα δώσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Κώστας Λούλης (αντικαταστάθηκε στον ανασχηματισμό Μητσοτάκη από την Βίκυ Λοίζου), ο οποίος δημοσίευσε σήμερα στον τοπικό Τύπο τη σχετική...γνωστοποίηση γάμου. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύθηκαν «ο Κωνσταντίνος Λούλης του Νικολάου και της Ευαγγελίας το γένος Ευαγγελίδη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Βόλο και η Άννα Στεπάνοβα του Ηλία και της Σβετλάνα (Svetlana) το γένος Skapa (Σκάπα) που γεννήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Βόλου»


Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση του Κώστα Λούλη με την Ελένη Τζελέπογλου που έγινε και εξώφυλλο στο περιοδικό Wish, κλονίστηκε για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους. Στο τεύχος του Μαρτίου του περιοδικού που εκδίδει ο προσωπικός φίλος του βιομήχανου, Σωτήρης Πολύζος, είχε δημοσιευθεί κοινή συνέντευξη με την, όπως την παρουσίαζε, τρίτη του σύζυγο, μιλώντας για την κοινή τους ζωή. Όπως έγραφε το περιοδικό:

«Στην παράφραση του γνωστού κινηματογραφικού τίτλου «Όταν ο Κώστας γνώρισε την Ελένη», προέκυψε ο έρωτας με την πρώτη ματιά, βαθιά αγάπη, συγκατοίκηση, ένας τρίτος γάμος για τον γνωστό βιομήχανο και πολιτικό και μια σχέση ζωής για την Ελένη Λούλη. Στην κουβέντα μας, το λέει πολύ παραστατικά η νέα του σύζυγος πως είναι «εμπειρία ζωής» ο Κώστας Λούλης».

Με βάση το παραπάνω δημοσίευμα που πιστοποιούσε τη συζυγική σχέση του ζευγαριού, η «Μαγνησία» αποκάλυψε στις 13 Μαρτίου 2019, ότι ο κ. Λούλης διόρισε τη σύζυγό του Ελένη Τζελέπογλου στο Υπουργείο Τουρισμού σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. (ΦΕΚ 922/Υ.Ο.Δ.Δ./4.11.2019). Το δημοσίευμα αναπαράχθηκε από δεκάδες ΜΜΕ σε ολόκληρη την Ελλάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον κ. Λούλη, ο οποίος δύο περίπου μήνες αργότερα σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα ισχυριζόμενος ότι δεν είναι παντρεμένος, διαψεύδοντας έτσι ουσιαστικά τα όσα δημοσιεύθηκαν πριν λίγο καιρό στο περιοδικό Wish. Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου με αφορμή την αποκάλυψη της «Μ» ο κ. Λούλης είχε πει «μα δεν είμαι παντρεμένος, η σύζυγος λέτε κι εσείς…» «η σύντροφος», διευκρινίζει ο δημοσιογράφος και ο κ. Λούλης απαντά «Ούτε! Γι’ αυτό σας λέω, αυτό παραπέμπει στην αριστερά, δεν μ’ αρέσει να το ακούω, η σύντροφος. Με κάποιον άνθρωπο βρίσκομαι. Τώρα το ότι, αν κάποιος υποτιμά το αναγνωστικό του κοινό και του λέει ψέμματα, όπως συνέβη σ’ αυτή την περίπτωση, ας πάει στο ληξιαρχείο να δει τη μερίδα μου και να δει είμαι παντρεμένος ή δεν είμαι παντρεμένος;»

Λίγους μήνες μετά από το εξώφυλλο στο περιοδικό Wish με την Ελένη Τζελέπογλου, ο κ. Λούλης γίνεται γνωστό ότι θα δώσει μια νέα ευκαιρία στη σχέση του με την Άννα Στεπάνοβα με την οποία άλλωστε έχουν και τρία παιδιά, προκειμένου να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή. Οι δύο τους είχαν παντρευτεί για πρώτη φορά το 2008, με έναν εντυπωσιακό γάμο που έγινε στη γενέτειρα της νύφης το Κίεβο της Ουκρανίας. Πέντε χρόνια μετά σε μια συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο κ. Λούλης δηλώνει ότι «ντρέπεται που είναι Ελληνας» επειδή το ελληνικός κράτος αρνούνταν να δώσει ελληνική υπηκοότητα στη σύζυγό του. Παραμένει άγνωστο αν από τότε ο κ. Λούλης έχει ανασκευάσει την δήλωσή του, ενώ τώρα φαίνεται πως με την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου η αγαπημένη του Άννα θα γίνει επιτέλους Ελληνίδα υπήκοος. Πηγή: magnesianews.gr


Το θέμα αναδεικνύει σήμερα και η Espresso:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου