Τρίτη, Αυγούστου 04, 2020

Ντάρια Κιριλιούκ: Η Ουκρανή καλλονή καταγγέλλει ότι την ξυλοκόπησαν στην Τουρκία





Η Daria Kirilyuk, ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Ουκρανίας, δημοσίευσε φωτογραφίες με το τραυματισμένο της πρόσωπο
Το κορυφαίο μοντέλο της Ουκρανίας, Daria Kirilyuk, ισχυρίζεται με αναρτήσεις της στα social media ότι ο σύντροφός της και φίλοι της ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo στην Τουρκία.

Το μοντέλο έκανε γνωστό το περιστατικό στη σελίδα του στο Instagram στις 2 Αυγούστου. Σύμφωνα με την Kirilyuk, χαλάρωνε στην παραλία, που βρίσκεται στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με τον σύντροφό της και γνωστούς της όταν ξαφνικά δέχτηκαν επίθεση από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo.


«4 κορίτσια χτυπηθήκαμε άγρια στο πρόσωπο και οι φίλοι μας τραυματίστηκαν άσχημα. Δώσαμε λεπτομερείς αναφορές στην αστυνομία. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας για το τι συνέβη», έγραψε το μοντέλο στο Instagram ενώ παράλληλα φωτογράφησε και δημοσίευσε το τραυματισμένο του πρόσωπο. Η Kirilyuk στις δημοσιεύσεις της δεν διευκρίνισε για ποιο λόγο οι άνδρες ασφάλειας της παραλίας τους χτύπησαν.


Δείτε την ανάρτησή της:




Σε άλλη ανάρτησή της αποκαλεί «ψεύτες» τους υπεύθυνους της παραλίας, καθώς ισχυρίζονται ότι τη χτύπησε ο σύντροφός της και οι άνδρες ασφαλείας έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Μάλιστα, το μοντέλο, ζητά να δώσουν στη δημοσιότητα τα όσα έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του πάρκινγκ της παραλίας. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως ο σύντροφός της δεν τη χτύπησε αλλά προσπάθησε να τη βοηθήσει μετά από μια κρίση πανικού που είχε. 


Παρακάτω δείτε αναρτήσεις του μοντέλου στο Instagram:


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου