Σάββατο, Αυγούστου 01, 2020

«Η γιγαντιαία μ@λ@κί@ ενός...» - Δεν έχουν προηγούμενο οι «ρουκέτες» Τράγκα για Μητσοτάκη, «Sagrada Familia» και «sicarios» και «δολοφονίες»





Διαβάστε το άρθρο του Γιώργου Τράγκα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

Όταν ένα μεγάλο ειδησεογραφικό site γράφει ότι ο Αντρέα Μποτσέλι «βρίσκεται σε παραλήρημα» γιατί αντιδρά στα ακραία μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού και φωνάζει ότι πλήττονται καίρια οι ανθρώπινες ελευθερίες και η Δημοκρατία, τότε καταλαβαίνεις πόσα λεφτά έχει πάρει από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για να… «μείνουμε ασφαλείς» και κλειδωμένοι όσο γίνεται περισσότερο στα σπίτια μας!

Όταν οι υπεύθυνοι ενός site μεταχειρίζονται τις απόψεις ενός διάσημου και μοναδικού καλλιτέχνη, όπως ο Μποτσέλι, ως δηλώσεις ενός «ψυχοπαθούς» ατόμου που βρίσκεται σε «παραλήρημα», τότε αντιλαμβάνεσαι ότι ένα «βαθύ σύστημα» αποφασίζει ποια είναι η «είδηση» που πρέπει να βγει στον αέρα και ποια δεν είναι, ανάλογα με την πολιτική που θέλει να επιβάλλει και φυσικά τα συμφέροντά του. Έχει γίνει μοναδική «τέχνη» στην γερμανική αποικία που ζούμε να «ποδοπατείται», να στρεβλώνεται και να προσφέρεται με προπαγανδιστικούς τίτλους αυτό που συμβαίνει εδώ ή αλλού.

Σε όλους τους διαδρόμους των κυβερνητικών γραφείων κυκλοφορεί το φάντασμα του Γκαίμπελς και σχεδόν καθημερινά η μορφή του μπερδεύεται στην σκαλέτα των ειδήσεων του ΣΚΑΪ ή των δύο ειδησεογραφικών site που «σερβίρουν» καθημερινά φιλέτο κορωνο-λαγνείας με πιπεράτη σάλτσα λοιμωξιολογικού τρόμου και γαρνιτούρα μάσκες, αντισηπτικά και… μπόλικο αξύριστο Χαρδαλιά!!! Έτσι παθητικοποιούμε και ελέγχουμε καλύτερα τον πληθυσμό.

Στην αρχή του μνημονίου του είπαμε να μην συγκεντρώνεται στο Σύνταγμα γιατί «άγνωστοι» πυρπολούν και σκοτώνουν αθώους μέσα στην MARFIN με αποτέλεσμα να επικρατεί διχασμός. Δηλαδή είπαν στον κόσμο «καλύτερα μνημόνιο, μακριά από το Σύνταγμα, με πίτσα, Τσάμπιονς Λιγκ, ειρήνη, ενότητα και απεριόριστη λιτότητα…».

Τώρα, όπως έχετε αντιληφθεί, το «μενού» της αφενημέρωσης – παραπληροφόρησης περιλαμβάνει: Ο Ντόναλντ Τραμπ «φταίει για όλα»! Οι Κινέζοι «δεν είναι υπεύθυνοι για τίποτα». Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει κάνει «εξαιρετική δουλειά» σύμφωνα με την άποψη του κυρίου Τσιόδρα. Ο Πρόεδρός του είναι ένας «έντιμος άνθρωπος». Οι αμερικανικές Αρχές τον κατηγορούν «άδικα» όπως λέει και ο κύριος Σύψας! Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας «φιλάνθρωπος», «ανιδιοτελής», «παγκόσμιος πατερούλης» της Υγείας, ιδιαίτερα χρήσιμος αφού δίνει πολλά λεφτά για συμπαραγωγές εκπομπών με τον ΣΚΑΪ (γύρω από τα «οφέλη» της τηλεργασίας και της «ασφαλούς απομόνωσης» στο σπίτι) και ταυτόχρονα «συγχαρητήρια» στον γερμανόφιλο πρωθυπουργό που συμμετέχει ως καλεσμένος στην εκπομπή!!!

Αν διατυπώσεις οποιαδήποτε αμφιβολία ή αντίρρηση για το lockdown ή για τα ακραία μέτρα των επιχορηγούμενων από πολυεθνικές λοιμωξιολόγων, μπαίνεις στο κάδρο των εχθρών της κυβέρνησης και της «Sagrada Familia». Έχω προσωπική εμπειρία. Εξαερώνεσαι επαγγελματικά χωρίς να το καταλάβεις. Με ένα SMS!!!

Ουδείς συνάδερφος από τα πολύ – χρηματοδοτούμενα κανάλια ή τις ιστοσελίδες δεν θεωρεί είδηση τη βίαιη και φασιστική απομάκρυνση δημοσιογράφου από την εργασία του, επειδή διατύπωσε διαφορετικές απόψεις. Θεωρείται κάτι «φυσιολογικό» και «αναπόφευκτο» αφού τόλμησες να εκφράσεις αντίθετη άποψη. Το λιγότερο που μπορούν να σου προσάψουν είναι ότι είσαι «τρελός» ή «γραφικός» ή έχεις «παραλήρημα» όπως αυτό του Αντρέα Μποτσέλι!!!

«Απαγορεύεται» να έχεις την ίδια άποψη με τον διάσημο Γάλλο καθηγητή λοιμωξιολόγο Ντιντιέ Ραούλ ή τον Αμερικανό πρόεδρο Τραμπ ότι η υδροξυχλωροκίνη θεραπεύει τον COVID-19. Πρέπει να προσεύχεσαι μόνο στον κύριο… Σύψα και το Remdesivir της GILEAD, που κατά σύμπτωση είναι χορηγός του!!!

Το ίδιο συμβαίνει αν κάποιος δημοσιογράφος ή πολιτικός αντίπαλος της «Sagrada Familia» και των γερμανόφωνων δεχθεί σφαίρες από αγνώστους! Είτε είναι βλήματα, είτε βόμβες, είτε μαχαιριές, η είδηση «θάβεται». Δεν παίρνει διαστάσεις στα «γνωστά» ΜΜΕ. Δηλαδή σε αυτά που εισπράττουν εκατομμύρια από τον κύριο Πέτσα για να «ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ» ή για να αποθεώνουν όλες τις αποφάσεις και τις επιλογές του «αρχαγγέλου-προστάτη» της υγείας μας, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Τα γεγονότα διογκώνονται, μεγεθύνονται ή υποβαθμίζονται ανάλογα με το αν αυτό βολεύει ή όχι τα πιόνια του Βερολίνου και τις δυνάμεις κατοχής στην διατήρηση της «τάξεως». Δηλαδή της λαϊκής ανοχής και καρτερίας απέναντι στην συνεχιζόμενη οικονομική ισοπέδωση, την πείνα και την ανεργία. Όπως και απέναντι σε όλες τις μειοδοτικές κινήσεις στα εθνικά μας θέματα. Επιδιώκουν την πλήρη αδρανοποίηση – παθητικοποίηση της κοινωνίας!

Αντίθετα μπορεί η ανοησία ή και η γιγαντιαία «μαλ…» ενός δημάρχου να προβάλλεται ως καινοτομία ή μεγάλη «έμπνευση» ενώ ταλαιπωρεί… «πειραματικά» – «πιλοτικά» εκατομμύρια πολίτες, ξοδεύοντας ανερυθρίαστα τα λεφτά τους, λες και παίζει με τρενάκια που του πήρε η μαμά του από παιχνιδάδικο της οδού Αιόλου και δεν τον ενδιαφέρει αν θα εκτροχιαστούν ή θα συγκρουστούν, γιατί οι γονείς του έχουν λεφτά και θα τα αντικαταστήσουν. Πιστεύει μάλιστα ότι έχει πολύ πλάκα πότε να παίζει… με δύο λωρίδες για τα αυτοκίνητα και πότε με μία!!!

Επί χούντας Ιωαννίδη, στήθηκε η «δίκη των κρεάτων» την οποία παρακολούθησα ως εκπρόσωπος του ΑΠΕ στο στρατοδικείο, εκεί στο Ρουφ. Κατηγορούμενοι οι Μπαλόπουλος, Τσώνης (μεγαλέμπορος κρεάτων) και άλλοι γνωστοί έμποροι των Αθηνών. Οι απριλιανοί έστρεψαν όλα τα φώτα πάνω σε αυτή τη στημένη δίκη, προβάλλοντας πόσο «καθαροί» και πόσο «έντιμοι» είναι, αφού στέλνουν στο εδώλιο με πλήθος κατηγοριών μια σειρά επωνύμων και ισχυρών. Με αυτό τον τρόπο ήθελαν να καλύψουν την επιχείρηση «Αλέξανδρος» που ετοίμαζαν στα παρασκήνια. Δηλαδή την επιχείρηση ανατροπής του Μακαρίου και της συνταγματικής τάξης στο νησί της Αφροδίτης. Οι τούρκοι βρήκαν την μεγάλη ευκαιρία. Ακολούθησε η αποτυχημένη απόπειρα κατά της ζωής του Αρχιεπισκόπου, η εισβολή του Αττίλα και η διχοτόμηση του νησιού.

Τώρα έχουμε άλλο, παρόμοιο σκηνικό. Έχουμε COVID-19, καθημερινή διάχυση του φόβου στις ψυχές των Ελλήνων, έντονη πλύση εγκεφάλου για την δήθεν «προστασία» της ανθρώπινης ζωής και μιξάρισμα με ατμόσφαιρα κάθαρσης τύπου ΄89! Επιδιώκουν να στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού.

Στην πραγματικότητα οι Γερμανοί και η γερμανόφιλη κυβέρνηση, με την βοήθεια των ΜΜΕ, ετοιμάζουν την τελική φάση του διαλόγου με την Τουρκία που ήδη σοβεί στα παρασκήνια. Το Βερολίνο οδηγεί το πιόνι του, οδηγεί τον Μητσοτάκη σε καθολικό διάλογο με την Άγκυρα για όλα τα θέματα από την Θράκη και το Αιγαίο μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

Ο νοσηρός και γερμανόφιλος θα υπογράψει ότι του πουν οι Γερμανοί!!! Οι αιώνιοι σύμμαχοι των Τούρκων!

Φυσικά ένα μεγάλο μέρος του δημοσιογραφικού κόσμου θα απολογηθεί κάποτε για την βοήθεια που προσέφερε προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η μεγάλη εθνική προδοσία!!!

Υ.Γ. Διάβασα ότι οι Γερμανοί πράκτορες, μέλη ΜΚΟ, φωτογράφιζαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις μας. Εξ’ όσων θυμάμαι, εδώ και 50 χρόνια, πάντα πιάναμε Γερμανούς και Αυστριακούς «τουρίστες» να φωτογραφίζουν πότε τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας και πότε στρατιωτικές μονάδες στα νησιά μας. Πάντα για λογαριασμό των Τούρκων…

Υ.Γ.1. Όλα τα βοηθήματα – αντίδωρα που μοιράζει ο γερμανόφιλος είναι η ελάχιστη ζάχαρη που πρέπει να μπει στο κινίνο για να γίνει ανεκτή η πίκρα του οικονομικού εφιάλτη και της εθνικής ταπείνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου