Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2020

Καυστική δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη: “Καλοσωρίζουμε την πρώτη συγγνώμη απ’τις 158! Τη συγγνώμη Δένδια.”





“Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα επαναλαμβάνουν την υποστήριξή τους για την ένταξη όλων των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων σε ευρωπαϊκούς και διατλαντικούς θεσμούς σύμφωνα με την επιλογή των πολιτών τους. Τόνισαν τις προσπάθειες της Ελλάδας προς το σκοπό αυτό, σημειώνοντας τη συνεχιζόμενη συνάφεια της ιστορικής Συμφωνίας Πρεσπών και της επακόλουθης προσχώρησης.... της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεπούς εφαρμογής της με καλή πίστη”. Τμήμα της κοινής σημερινής δήλωσης Δένδια – Πομπέο, των ΥΠΕΞ Ελλάδας και ΗΠΑ, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, πριν από λίγο στην επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη όπου συνατήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό του.

Την αναφορά ακριβώς στην “ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών” που προσυπογράφει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που ολη την προηγούμενη περιοδο εργαλειοποίησε αρνητικά αυτη την συμφωνία μοχλευοντας χυδαία στην ρητορική μίσους, διχασμού και στην ακροδεξιά εθνικιστική προπαγάνδα για να αποκομισει μικροπολιτικά οφέλη, σχολίασε αμέσως με δημτικό τρόπο η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη:

“Καλοσωρίζουμε την πρώτη συγγνώμη απ’τις 158!
Τη συγγνώμη Δένδια.
Στην Κοινή Δήλωση ΥπΕξ ΗΠΑ-Ελλάδος πριν λίγο: “Ιστορική η Συμφωνία των Πρεσπών”, “υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεπούς εφαρμογής της”. #συγγνώμη #Πρέσπες”, έγραψε στο twitter η κ. Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου