Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2020

Απίστευτη επιχείρηση αποπροσανατολισμού και “λάσπης” από τα κανάλια (όχι όλα …) για τις μαθητικές καταλήψεις και τα εκπαιδευτικά συλλαλητήρια. Μπερδεύουν σκόπιμα την μάσκα με τα ολιγομελή τμήματα και τις προσλήψεις δασκάλων




Απίστευτη προπαγάνδα και επιχείρηση “θολοποίησης” της εικόνας του μαθητικού και εκπαιδευτικού κινήματος για ολιγομελή τμήματα στις τάξεις (15 μαθητών αντί για 25 που είναι σήμερα ) αλλά και για προσλήψεις εκαπιδευτικών και διενέγεια τεστ, για την ασφάλεια στα σχολεία από τον κορονοϊό, βρίσκεται σε εξέλιξη από τα κανάλια, ευτυχώς όχι όλα…

Mία σκόπιμη θολούρα επιχειρείται να δημιουργηθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, σχετικά με τις αυξανόμενες καταλήψεις στα σχολεία, που γίνονται από τους μαθητές, με αφορμή την κατάσταση που βιώνουν μετά την επιστροφή τους στο σχολείο, και τα μέτρα που (δεν ) έχουν ληφθεί για τον κορονοϊό.

Στα ρεπορτάζ των καναλιών παραμένει σκοπίμως ασαφές, εάν οι καταλήψεις των μαθητών γίνονται επειδή εναντιώνονται στη χρήση της μάσκας, ή εάν τα αιτήματά τους αφορούν ολιγομελή τμήματα, προσλήψεις καθηγητών, αλλά και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι προφανής, σαφής και οπωσδήποτε έχει πολιτικό υπόβαθρο.

Τα κανάλια ωστόσο, προτιμούν να εντάσσουν το ρεπορτάζ για τις καταλήψεις στα σχολεία όλης της χώρας, ως «ουρά» στα ρεπορτάζ των αρνητών μάσκας, κάτι που διαστρεβλώνει πλήρως το κίνητρο των μαθητικών καταλήψεων και αποπροσανατολίζει, αντί να ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία.

Ο στόχος των καναλιών είναι σαφής: να βγάλουν λάδι την κυβέρνηση. Όσο ακόμα είναι στο χέρι τους, προσπαθούν να αποκρύψουν το αντικυβερνητικό κίνημα που ξεκινάει να φουντώσει στα σχολεία και τη δυσαρέσκεια των μαθητών, όχι απέναντι στη μάσκα, αλλά απέναντι στα μέτρα που (δεν) έχει πάρει το υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση.

Ίσως έχουν λίγο χρόνο ακόμα να συνεχίσουν έτσι..

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου