Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2020

Θέτει τα όρια … ο Αντώναρος: “Εθνικός μειοδότης όποιος πολιτικός δεχθεί ακόμα και να θιγεί … θέμα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου”




Τα όρια πέρα από τα οποία ο διάλογος μεταβάλλεται αυτομάτως σε εθνική μειοδοσία, εβαλε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός της κυβέρνησης της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή. Πιο συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτήρισε εκ προοιμίου εθνικούς μειοδότες όποιους πολιτικούς δεχθούν, όχι να....αποστρατιωτικοποιηθούν – με ή χωρίς δήθεν ανταλλάγματα – τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά ακόμα και να θιγεί έστω τέτοιο θέμα! Παραδίδει τον έλεγχο των νησιών στην Τουρκία και μετατρέπει την Ελλάδα σε δορυφόρο της Τουρκίας, τονίζει ο πρώην υπουργός.

Η ανάρτησή του Ευ. Αντώναρου στο twitter:

“Όποιος πολιτικός δεχθεί όχι ν αποστρατικωποιηθούν(με η χωρίς δήθενανταλλαγματα)τα νησια του Αν.Αιγαίου αλλα να θιγεί έστω τέτοιο θέμα,είναι εκ προοιμίου ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ.Γιατί έτσι παραδίδει τν έλεγχο των νησιών στην Τουρκία και οδηγέί τη χώρα σε δορυφοροποίηση. ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου