Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2020

Μητσοτακιστάν: Συνέλαβαν Έλληνα επειδή του επιτέθηκαν Τούρκοι που εισήλθαν παράνομα στην χώρα!!


Μόνο στην Ελλάδα του Μητσοτάκη θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Οκτώ τούρκοι εισέβαλαν παράνομα στη χώρα από τον Έβρο. Νεαρός κτηνοτρόφος προσπάθησε να τους σταματήσει προκειμένου να έρθει η αστυνομία και να τους συλλάβει, οι τούρκοι που επιτέθηκαν, αλλά το κράτος του Μητσοτάκη παραπέμπει σε δίκη τον Έλληνα με βαρύτερες κατηγορίες από τους τούρκους!


22E7D9A5 6411 41DF 9B55 7166EF4963E8

Δηλαδή ο πολίτης που πήγε να υπερασπιστεί την νομιμότητα, αντιμετωπίζει χειρότερες κατηγορίες από τους οκτώ τούρκους, που εμείς δε λέμε ότι είναι πράκτορες, αλλά είναι λίγο περίεργο την ώρα που η Τουρκία απειλεί σε όλα τα μέτωπα, 8 τούρκοι να έχουν την φαεινή ιδέα να εισβάλουν στην Ελλάδα και να περιμένουν ότι θα θεωρηθούν «αθώοι»…

Ο κτηνοτρόφος κατέθεσε στην Αστυνομία, ότι οι Τούρκοι του επιτέθηκαν ενώ από τη μεριά τους οι Τούρκοι υποστήριξαν ότι τους απείλησε με όπλο με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία, τόσο για τους Τούρκους για απλή σωματική βλάβη, όσο και για τον Έλληνα κτηνοτρόφο για απειλή και του νόμου περί όπλων Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου