Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2020

Ξανά… μαζί Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον (Video)






Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον επανενώθηκαν στην οθόνη για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες την Πέμπτη με μια ριζοσπαστική σκηνή κατά τη διάρκεια ανάγνωση της ταινίας του 1982 Fast Times At Ridgemont High.

Ο 56χρονος ηθοποιός, 56, ανέλαβε τον ρόλο του Μπράντ Χάμιλτον , ενώ η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ, 51 ετών, έπαιξε τη «βασίλισσα σεξ» του Λυκείου Λίντα Μπάρετ, σε σκηνοθεσία του Φοίμπε Κέιτς.

Το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε μια οθόνη μαζί κατά τη διάρκεια της ονειροπόλησης της ταινίας, η οποία πραγματοποιείται μετά την άφιξη του Μπραντ σε πάρτι μπιλιάρδου που φιλοξενείται από τη μικρότερη αδερφή του, Στάσι Χάμιλτον, με την ηθοποιό Julia Roberts.

Η Τζένιφερ φορούσε ένα κόκκινο μπικίνι πάνω από μια λευκή μπλούζα για τη σκηνή κατά τη διάρκεια του live και ο Μπραντ έφερε ένα πειρατικό καπέλο για το κοστούμι του υπαλλήλου του στο εστιατόριο fast-food.

Το ντουέτο έπρεπε να αναδημιουργήσει μια από τις πιο ριζοσπαστικές σκηνές της ταινίας, όπου ο χαρακτήρας της Τζένιφερ, Λίντα πηγαίνει προς τον χαρακτήρα του Μπραντ «ονειροπολώντας» για το τόπλες της στο μπάνιο καθώς αναζητά συμβουλές.

Διαβάζοντας το σενάριο σχεδόν από τα σπίτια τους, ο θρυλικός ηθοποιός Morgan, 83 ετών, διηγήθηκε τη σκηνή καθώς περιέγραψε τη Λίντα ως «πανέμορφη», διαβάζει: «Τα μάτια της είναι γεμάτα από επιθυμία όπως λέει ...».

Η Τζένιφερ ως Λίντα λέει αμήχανα: «Γεια Μπραντ, ξέρεις πόσο χαριτωμένος πάντα πίστευα ότι ήσουν. Νομίζω ότι είσαι τόσο σέξι. Θα έρθεις σε μένα;».

Ο Μπραντ αρχίζει να γελάει καθώς κοιτάζει προς τα κάτω, ενώ το υπόλοιπο καστ των σταρ γελάνε.

Ο Μόργκαν στη συνέχεια αφηγείται: «Απλώνει και τον αρπάζει για ένα φιλί, τον τραβάει κοντά… τότε τον σπρώχνει μακριά, ώστε να μπορεί να το παρακολουθήσει καθώς ξετυλίγει προσεκτικά την κορυφή του μαγιό της…»

Προσθέτει: «Πρόκειται να ερωτευτούν παθιασμένα όταν ακούμε ...»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου