Δευτέρα, Μαΐου 05, 2014

Πυρηνική βόμβα από το Focus βγάζει πέτσινο το ελληνικό πλεόνασμα!!!


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, σε λίγες ώρες έρχεται πυρηνικό χτύπημα από το γερμανικό περιοδικό Focus που θα κάνει λίγο για πέτσινο ελληνικό πλεόνασμα.
Γερμανοί οικονομολόγοι και δημοσιογράφοι καθώς και συγκλονιστικές ανταποκρίσεις από την Αθήνα σε ένα ρεπορτάζ φωτιά στην έντυπη έκδοση του περιοδικού που αποκαλύπτει πως στήθηκαν τα νέα greek statistics.

To ρεπορτάζ κόβει την ανάσα και οι αποκαλύψεις του έρχονται σαν πυρηνική βόμβα στην προεκλογική εκστρατεία που στηρίζεται στην παραμύθα του πελονάσματος.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στους Έλληνες ολιγάρχες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες 10 τουλάχιστον Γερμανοί δημοσιογράφοι ετοιμάζουν ένα νέο ρεπορτάζ για το εγχώριο πελατειακό κράτος και την μαφία των ντόπιων ολιγαρχών...

Y. Γ> Από τον αναγνώστη μας Μπ. Νικ. λάβαμε πριν λίγο τα περιεχόμενα της έντυπης έκδοσης του περιοδικού το οποίο κυκλοφορεί αύριο, έχει τίτλο ''Κρίση χωρίς τέλος'' και υπότιτλο ''Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ χειρότερη από αυτήν που θέλουνε οι πολιτικοί να μας κάνουν να πιστέψουμε''...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου