Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ..

Η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, είναι ισοπεδωτική. Κυρίως διότι η απόλυτη πλειοψηφία των Ελλήνων, θεωρούν ότι τα μέτρα που λαμβάνει η εκάστοτε κυβέρνηση, είναι αναγκαστικά και συγχρόνως η κάθε κυβέρνηση, που φιλοδοξεί να έλθει, δεν μπορεί να κάνει και κάτι διαφορετικό. Προβληματισμένος είναι ο κόσμος, ακόμη και για το εάν ψάχνουμε τον καλύτερο διαχειριστή...
Υπό την έννοια αυτή, εκείνο που θα διαφοροποιούσε έναν ηγέτη από...
τους άλλους, θα ήταν οι συγκεκριμένες προτάσεις του. Όπως τα μανεκέν, πηγαίνουν με το book τους και θέλουν να επιδείξουν τις δυνατότητές τους, έτσι και οι πολιτικοί  θα πρέπει να πηγαίνουν με τις προτάσεις τους.

Πηγαίνεις στην Σύρο, Κυριάκο; Βαστάς ένα ντοσιέ, έχεις και έναν βαστάζο που σε φακέλλους έχει λύσεις προτάσεις για την ναυτιλία, τους ψαράδες, τους μικροέμπορους, τους παραδοσιακούς οικισμούς και αφού μιλήσεις μαζί τους ...βγάζεις τον λαγό  από το καπέλο: Να παιδιά η πρότασή μας γι' αυτό.

Εάν μόνον τους χαιρετάς, δείχνεις να τους συμπονάς και συζητάς, για το εάν είναι έγκυος η γυναίκα του παπά... τρώγοντας νεραντζάκι, μάλλον το έχουν ξαναδεί το έργο.


Η Νέα Δημοκρατία, έπρεπε ήδη να έχει αναπτύξει το δικό της πρόγραμμα με προτάσεις ευκρινείς, ειλικρινείς, αποτελεσματικές. Έτσι θα έπειθε τον κόσμο ότι καταβάλλει προσπάθειες για κάτι καλύτερο. Οι βόλτες και η επαφή με τον κόσμο βαστά όσο να..φαγωθεί το...νεραντζάκι.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου