Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ





(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «μαύρη τρύπα» που δημιουργήθηκε στο δημόσιο χρέος κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή (2004-2009) δεν ήταν 119,6 δισ. ευρώ, αλλά μόνο 26,8 δισ., σύμφωνα με όσα ....αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», ο πρώην γγ Δημοσιονομικής Πολιτικής, Διδάκτωρ Οικονομικών και πρώην ανώτερος υπάλληλος του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, Γιώργος Κουρής.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, η διόγκωση του δημοσίου χρέους ήταν έργο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, καθώς: «η ανάλυση των αριθμών δείχνει ότι η αύξηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο υψηλό χρέος που είχε ήδη δημιουργηθεί τα προηγούμενα 20 χρόνια και σε ηθελημένη απόκρυψη δανείων της κυβέρνησης Σημίτη» αλλά και στην «ανακατασκευή των δημοσιονομικών δεδομένων για το έλλειμμα του 2009» όπου «η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου χρέωσε πολλά δισ. στη ΝΔ, θέμα πλέον που διερευνά η Δικαιοσύνη»

NewDemocracy.gr
7 ώρες ·


ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «μαύρη τρύπα» που δημιουργήθηκε στο δημόσιο χρέος κατά την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή (2004-2009) δεν ήταν 119,6 δισ. ευρώ, αλλά μόνο 26,8 δισ.,...Δείτε περισσότερα


Γ. Κουρής: Το χρέος που άφησε η κυβέρνηση Καραμανλή δεν ήταν 119,6 δισ. αλλά 26,8 δισ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου