Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

Την Τρίτη απολογούνται οι 8 κατηγορούμενοι...



για την άγρια δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα...

Δείτε το βίντεο...

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της άσκησης ποινικής δίωξης στους 8 συλληφθέντες για...

τον θάνατο του άτυχου 23χρονου Bakari Henderson, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά Ζακύνθου.

Η Εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της απο κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση ενώ αμέσως μετά την διαδικασία επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017 για να επιστρέψουν ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθούν.

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου ο δικηγόρος του 34χρονου ημεδαπού, όπως αναφέρει το imerazante.gr, δήλωσε: «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ.




Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νημα της ζωής».

Μπροστά από το δικαστικό μέγαρο του νησιού τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια από νωρίς, με την αστυνομία να έχει αποκλείσει την οδό Τερτσέτη.

Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου για μια selfie!

Ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο, συγκλονίζει,και η είδηση κάνει, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή, τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ANT1, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού,ο Bakari Jaward Henderson έχασε τη ζωή του για μία selfie.

Αυτό φαίνεται να προκύπτει από το βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ που το μοιραίο βράδυ φιλοξενούσε πάρτι Σέρβων.

Ο νεαρός διασκέδαζε με δύο φίλους του Αμερικανούς και κάποια στιγμή, θέλησαν να βγάλουν φωτογραφία με μία σερβιτόρα.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, εξόργισε έναν από τους υπεύθυνους ασφαλείας του καταστήματος, ο οποίος πλησίασε με απειλητική διάθεση την παρέα, με αποτέλεσμα να προκληθεί το πρώτο επεισόδιο.

Στη συνέχεια, πιθανολογείται ότι ο Αμερικανός έφυγε από το μαγαζί τρέχοντας, ενώ ο μπράβος μαζί με τους φερόμενους ως συνεργούς τους τον καταδιώξαν.

Τελικά, λίγα μέτρα μετά, πρόλαβαν τον άτυχο άνδρα και του επιτέθηκαν επιφέροντας του χτυπήματα που τελικά του κόστισαν τη ζωή.

Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα

Σοκ προκαλεί και το ιατροδικαστικό πόρισμα. Το θύμα έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτυπήματα, τα οποία επέφεραν εγκεφαλική αιμορραγία.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, φαίνεται ότι το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντισταθεί, καθώς τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν, προτού εκείνος καταφέρει να αμυνθεί.

Την εκδοχή αυτή ενισχύουν τα στοιχεία που προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, στην οποία έγινε η θανάσιμη επίθεση στον Αμερικανό τουρίστα.

Σύμφωνα με αυτό το υλικό, κάποιοι από τους δράστες συνέχισαν να χτυπούν τον Henderson, ακόμη και τη στιγμή που εκείνος ήταν πλέον πεσμένος στο έδαφος, δίχως αισθήσεις...

πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου