Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

Χανιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την οικογενειακή τραγωδία στην Παλαιόχωρα





«Βροχή» πυροβολισμών από τον παιδοκτόνο, κατά τη διάρκεια της νύχτας θρίλερ - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

 Συγκλονίζει η ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Παλαιόχωρα του Δήμου Καντάνου Σελίνου στα Χανιά όταν πατέρας 85 ετών πυροβόλησε το γιο του... τον οποίο πιθανότατα πέρασε για κλέφτη.

Η τραγωδία, γράφτηκε όταν ο 58χρονος Αντώνης, μαζί με τη γυναίκα του κι έναν φίλο του, πήγαν στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων, για να δει τον πατέρα του.

Ο 85χρονος που σκότωσε τον γιο του


Όταν είδε πως δεν του απαντά στα χτυπήματα της πόρτας επιχείρησε να μπει από το παράθυρο της κουζίνας, παρά το ότι ο φίλος που τον συνόδευε του πρότεινε να μπει εκείνος, ήθελε να δει μόνος του τι κάνει ο πατέρας του.

«Δεν βλέπω τον πατέρα μου», είπε ο πατέρας δύο παιδιών και αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια.




Όπως δήλωσε στο «Καλημέρα Ελλάδα» συγγενείς της οικογένειας, ο Αντώνης είχε τρομερή αδυναμία στον πατέρα του, «τον αγαπούσε πιο πολύ και από τον εαυτό του», είπε χαρακτηριστικά.



Ο άνδρας έβαλε το ένα του πόδι στον νεροχύτη της κουζίνας κι όταν πάτησε και το δεύτερο πόδι του στην κουζίνα, δέχθηκε πυροβολισμό από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, από απόσταση 2,5- 3 μέτρων, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

«Ο θάνατος επήλθε άμεσα γιατί επλήγησαν αγγεία του θώρακα και της κοιλιάς και τα σπλάχνα, από μια απόσταση των 2,5 - 3 μέτρων και από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Δέχτηκε μια σφαίρα που ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον θανατηφόρο αυτό τραυματισμό», δήλωσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης στο flashnews.gr.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr , ακούγονται μόνο κάποια από τα αδιάκοπα πυρά που εκτόξευσε ο πατέρας κατά τη διάρκεια της νύχτας – θρίλερ.




Στο ίδιο βίντεο υπάρχει και απόσπασμα της αστυνομικής επιχείρησης. Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και τον συνέλαβαν.

Ο 85χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, περίστροφο, δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό όπλο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ φρουρούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου