Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017

Οικογένεια μαστροπών εξέδιδε Αλβανίδα σε μπαρ της Πάτρας



Η 35χρονη δεν διέθετε άδεια παραμονής στη χώρα

Οι ενδιαφερόμενοι πλήρωναν “ταρίφα” 50 ευρώ για να απολαύσουν τις ερωτικές συνευρέσεις τους με την 35χρονη Αλβανίδα σερβιτόρα.Το πατάρι του μπαρ που διατηρεί μια οικογένεια στην Πάτρα μετατρεπόταν σε άντρο του αγοραίου έρωτα....
για τους μυημένους πελάτες, που πλήρωναν “ταρίφα” 50 ευρώ για να απολαύσουν τις ερωτικές συνευρέσεις τους με την 35χρονη Αλβανίδα σερβιτόρα την οποία οι ιδιοκτήτες προέτρεπαν να εκδίδεται!

Ο 25χρονος γιός της οικογένειας, που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης καθώς η επιχείρηση είναι στο όνομα του, δεν βρισκόταν στο μπαρ όταν εξελίχθηκε η επιχείρηση που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας. Συνελήφθησαν, όμως, η 49χρονη μητέρα του ως υπεύθυνη του καταστήματος και ο 43χρονος πατέρας του που βρισκόταν εκεί ως θαμώνας και πάνω του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους έξι γραμμαρίων.

Σε βάρος της 49χρονης και του γιου της που αναζητείται, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για μαστροπεία, παράβαση υγειονομικού ενδιαφέροντος και απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού και σε βάρος του 43χρονου για κατοχή ναρκωτικών. Η 35χρονη Αλβανίδα συνελήφθη γιατί διαπιστώθηκε δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας και άδεια παραμονής στη χώρα, ενώ της ασκήθηκε δίωξη και για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με ανοιβή προσώπων.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου