Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2017

Σκάνδαλο στον βασιλικό οίκο του Ανόβερου: Ο πρίγκιπας δεν πήγε στον γάμο του γιου του!





Ο εν διαστάσει σύζυγος της Καρολίνας του Μονακό και πρίγκιπας, Ερνέστος –Αυγούστος ο πέμπτος, δεν έδωσε το «παρών» στο γάμο του γιου του, προκαλώντας νέους πονοκεφάλους στον βασιλικό οίκο του Ανόβερου της Γερμανίας....


Ο 33χρονος Ερνέστος –Αυγούστος τζούνιορ παντρεύτηκε χτες την αγαπημένη του τη Ρωσίδα σχεδιάστρια μόδας Εκατερίνα Μαλίσεβα μπροστά σε 600 καλεσμένους και πλήθος Γερμανών που είχαν κατακλύσει το εξωτερικό της εκκλησίας για να τους ευχηθούν, αλλά δεν είχε στο πλευρό του στην εκκλησία τον πατέρα του, γεγονός πρωτοφανές για γαλαζοαίματη οικογένεια, όπου είθισται να τηρούνται με αυστηρότητα τα πρωτόκολλα.

Ο πατέρας του, Ερνέστος Αυγούστος ο πέμπτος, λίγες μέρες πριν, είχε δηλώσει δημοσίως την αντίθεση του στο γάμο του γιου του, λέγοντας «θα ήθελα να προστατευτεί η οικογενειακή περιουσία, που υπάρχει εδώ και αιώνες».

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας, που είναι και ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ, ανέφερε σε συνέντευξή του στην Handlesblatt: «Αυτή η απόφαση δεν είναι εύκολη για μένα γιατί αφορά τον γιο μου. Όμως, είμαι υποχρεωμένος να περιφρουρήσω την περιουσία του Οίκου του Ανόβερου, ακόμα και την πολιτιστική κληρονομιά, που ανήκει στον Οίκο εδώ και αιώνες».

Αντίθετα, τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο πρίγκιπας με την πριγκίπισσα του Μονακό, Καρολίνα, παρευρέθηκαν όλα στον γάμο του ετεροθαλούς αδελφού τους.

Ο Ερνέστος Αυγούστος τζούνιορ εργάζεται στον τραπεζικό τομέα και η όμορφη νύφη, εκτός από σχεδιάστρια μόδας, είναι και fashion blogger. Το ζευγάρι μένει μόνιμα στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου