Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2017

Κακλαμάνης: Ο Kώστας Καραμανλής το ισχυρότερο χαρτί του Κυριάκου για αυτοδυναμία




Το «ισχυρότερο χαρτί» του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «πορεία για τη νίκη και την αυτοδυναμία» χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή ο Νικήτας Κακλαμάνης.....


Σε συνέντευξή του στην «Ελευθερία του Τύπου», ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ σημειώνει ότι ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είναι μία από τις σημαίες, αν όχι η σημαία της Νέας Δημοκρατίας».

«Μεγάλο πλεονέκτημα η πολιτική ηθική του (ουδείς τόλμησε να την αμφισβητήσει) και το ότι αποτελεί εγγύηση ενότητας του λαού μας και ιδιαίτερα της παράταξής μας», προσθέτει.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης υποστηρίζει ότι στη ΝΔ χωρούν όσοι πιστεύουν στις ιδρυτικές αρχές της και πως «η μεγάλη δεξαμενή της παράταξης μας βρίσκεται στα δεξιά της».

Ασκεί κριτική στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «ψέματα» το πολιτικό αφήγημα της για ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας, κάνοντας λόγο για υπερφορολόγηση, μετανάστευση των νέων, μετατροπή της Αθήνας «σε ένα μεγάλο γκέτο των "αναρχοαυτόνομων"». «Τα νησιά μας στενάζουν από τις ορδές των μεταναστών και λαθρομεταναστών», «το "γλυκό έδεσε" με τον κ. Βαρουφάκη», προσθέτει, σχολιάζοντας «όλα αυτά δεν είναι αυταπάτες».

Αναφερόμενος στον χώρο της Δικαιοσύνης, επιτίθεται στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «είναι εγκληματικό η κυβέρνηση να επιχειρεί είτε τη διαπόμπευση τους (σ.σ. δικαστών) είτε τη χειραγώγησή τους, επειδή δεν τυχαίνει να συμφωνεί με κάποιες αποφάσεις τους» και πως «έτσι προκαλεί τον διχασμό στον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου