Παρασκευή, Αυγούστου 11, 2017

Συνελήφθη ο δράστης του άγριου φονικού στον Γέρακα (εικόνες)




Ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στον Γέρακα
Δέχθηκε τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη

Συνελήφθη ένας 49χρονος άνδρας ως δράστης της άγριας ...
δολοφονίας του Μανούσου Ριτζάκη ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός στις 15 Ιουλίου, με τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του στον Γέρακα.



Το θύμα ήταν πατέρας του δολοφόνου του Θεώδορου Γαλαζούλα.


Οι αρχές πάντως εκτός από τα σενάρια των προσωπικών διαφορών και του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, θεωρούν πιθανό ακόμα και τοσενάριο της εκδίκησης ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από τη δολοφονία του 59χρονου να βρίσκεται επαγγελματίας δολοφόνος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Το πτώμα του 59χρονου εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρου Μαραθώνος και Σπατών στην περιοχή του Γέρακα.



Ο 59χρονος άνδρας που είχε πάει στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται επί των οδών Μαραθώνος και Σπάτων, δέχθηκε τέσσερις σφαίρες (δύο στο κεφάλι και άλλες δύο στο σώμα).

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 59χρονο, πατέρα του 22χρονου που έχει συλληφθεί από την Αστυνομία για την δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή των ΤΕΙ, Θεόδωρου Γαλαζούλα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πέρσι τον Μάιο στην Πεντέλη.

Η δολοφονία Γαλαζούλα

Τον περασμένο Νοέμβριο εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία και ληστεία σε βάρος του Θοδωρή Γαλαζούλα, από 22χρονο.

Ο 20χρονος είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, πρωινές ώρες στις 14 Μαΐου, νεκρός σε χωμάτινο δρόμο δίπλα από την περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης στη θέση Άγιος Πέτρος στην Πεντέλη.



Ο δράστης ανακρινόμενος ομολόγησε την ανθρωποκτονία, η οποία αποδίδεται σε διαφορές που είχε με το θύμα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο καλάσνικοφ τύπου ρέπλικα.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του ατυχου φοιτητή προκλήθηκε συνεπεία κακώσεων που προκλήθηκαν από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και συγκεκριμένα από τρεις πυροβολισμούς που δέχτηκε από κοντινή απόσταση σε κοιλιά, θώρακα και κεφάλι και σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν οι κάλυκες της καραμπίνας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου