Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2017

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ;




Διαβάστε αγαπητοί νεοδημοκράτες προσεκτικά, τι έγινε χθες στην βουλή. Χωρίς πάθος και μίσος. Με την δύναμη της λογικής, χωρίς να επηρεαστείτε από βαρόνους των μέσων ενημέρωσης, που μπουρδολογούν διαρκώς.

Διαβάστε προσεκτικά και πείτε μας:...
Αποδείχθηκε χθες, ότι η κυβέρνηση έχει κάνει λοβιτούρα;
Ότι έχει κάνει κάποια μείζονα προσπάθεια απόκρυψης ή ρεμούλας; 
Διαβάστε, σας παρακαλούμε γιατί εμείς τα μόνα που καταλάβαμε χθες είναι ότι :

-O Παπαδόπουλος, ο μεσάζοντας, ήταν γνωστός της οικογένειας Μητσοτάκη και μάλιστα γνωστός και του Κυριάκου, που είχε συνοδεύσει τον αείμνηστο πατέρα του, ως πρωθυπουργό στην Μόσχα, όπου είχε συναντηθεί με τον Παπαδόπουλο.
-Η κα Γεννηματά... γνώριζε και αυτή από το παρελθόν τον Παπαδόπουλο.
-Η ουσία της υποθέσεως, στην...ουσία δεν εξυγιάνθηκε. Αποδείχθηκε για άλλη μία φορά, ότι ένας συρφετός δημοσιογραφικός υποστήριξε μία μπούρδα, που στην συνέχεια ήταν αναγκασμένος ακόμα κι όταν την κατανόησε, να την στηρίξει, όπως άλλωστε θα κάνει και στα σημερινά πρωτοσέλιδα.
Αναρωτιόμαστε εάν ο κος Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο αφελής να πιστεύει ότι θα μείνει ο ελληνικός λαός, με τις εντυπώσεις που δημιούργησε, πριν την συζήτηση αυτός και τα μίντια. Είναι τόσο, αλήθεια αφελής;


Είναι τόσο πασιφανής η προσπάθειά του να κλέψει τις εντυπώσεις από τον Αλέξη Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο, γιατί στραπατσάρεται συνέχεια στην βουλή και όχι μόνον, που έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό, ότι κρύπτεται την στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ζήτησε, αφού ήταν στο εξωτερικό, για να μπορέσει να παρευρεθεί  δυο ημέρες αναβολή και η Νέα Δημοκρατία ξεσήκωσε τον κόσμο....

Τώρα; Τώρα...φοροδιαφυγή κε Μητσοτάκη...Καλώς ΤΗΝ κι αν άργησε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου