Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2017

Γεννηματά: Δεν απάντησα σε καμία πρόκληση – Προτεραιότητά μου η ενότητα και η αναγέννηση της παράταξης





Καθαρή εντολή σημαίνει εντολή ενότητας και αλλαγής και εντολή αναγέννησης της προοδευτικής παράταξης, υπογραμμίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Παραπολιτικά η Φώφη Γεννηματά....

«Από την εκλογή μου ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κινήθηκα με προτεραιότητες την Ενότητα και την Αναγέννηση της παράταξης» δηλώνει η κυρία Γεννηματά και επισημαίνει ότι «αυτούς τους στόχους υπηρέτησα και σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποφεύγοντας να απαντήσω σε κάθε είδους προκλήσεις».

«Ο νέος ενιαίος φορέας δεν θα χτιστεί πάνω στις παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Στη μεγάλη προσπάθεια για την Αναγέννηση της παράταξης συναντώνται όλες οι γενιές, της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Συμπορεύονται και δεν διχάζονται. Μόνο έτσι γίνονται τα οράματα της νέας γενιάς πράξη».

«Χαίρομαι που έστω και τώρα, έγινε αυτό κατανοητό και αποδεκτό. Είμαι σταθερά προσηλωμένη στον στόχο της δημιουργίας της μεγάλης Παράταξης, που θα οδηγήσει σε μια νικηφόρα πορεία» καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά, πως η πολιτική και κοινωνική απομόνωση της κυβέρνησης προϊδεάζει για επίσπευση των πολιτικών εξελίξεων και εκτιμά ότι από μεθαύριο Δευτέρα δεν θα υπάρξουν χαμένοι, και πως χρέος του νικητή είναι να μην αισθάνεται κανείς ηττημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου