Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2017

Σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν στην Ελλάδα ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.




Σε κρησφύτετο της τουρκικής οργάνωσης DHKP-C ανακαλύφθηκε τετράδιο με σχεδιάγραμμα για επίθεση κατά του τούρκου Προέδρου
Η επίθεση θα γινόταν με εκτοξευτές ρουκετών, χειροβομβίδες αλλά και βόμβες μολότοφ στην αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν....

Σε τετράδιο της τουρκικής ένοπλης οργάνωσης DHKP-C, το οποίο ήταν κρυμμένο στα κρησφύγετά της στην Αθήνα ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. σχεδιάγραμμα για επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Η επίθεση, όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» θα γινόταν με εκτοξευτές ρουκετών, χειροβομβίδες αλλά και βόμβες μολότοφ, ενώ είχε την ονομασία «επιχείρηση Σκορπιός».



Αναλυτικότερα, στο σκαρίφημα ο κ. Ερντογάν ονομάζεται «Σκορπιός», ενώ η επίθεση φαίνεται να πραγματοποιείται από δύο πλευρές του αυτοκινήτου που μεταφέρει τον τούρκο Πρόεδρο, ενώ υπάρχει και άλλη ένοπλη ομάδα που θα χτυπούσε στην πίσω πλευρά της πομπής, σαν ομάδα επικάλυψης-χωρίς ωστόσο από την περιγραφή και το αναλυτικό σχέδιο των τούρκων ενόπλων να προκύπτει με σαφήνεια το σημείο όπου θα γινόταν η δολοφονική ενέργεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου