Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2018

Η διορατικότητα του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου όταν συνέχαιρε πρώτος τον Πούτιν για την εκλογή του.



Ο πρώτος ευρωπαίος και δυτικός ηγέτης που συνεχάρη τον Βλαδίμηρο Πούτιν για την επανεκλογή του ήταν, αποδεδειγμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Και τότε τα καρακόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη – με αιχμή του δόρατος το Πρώτο Θέμα – έσπευσαν να τον ψέξουν γιατί δήθεν βιάστηκε. Αμέσως μετά ακολούθησαν όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες, και μάλιστα ορισμένοι όπως ο Μακρόν να του τηλεφωνήσουν για να τον συγχαρούν.Και σήμερα τον συνεχάρη δημόσια ο πρόεδρος των ΗΠΑ ΝΤ. Τραμπ.
Καθένας καταλαβαίνει – εκτός βεβαίως από τα καρακόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη – ότι ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος είναι η γέφυρα της Ευρώπης με τον Βλαδίμηρο Πούτιν. Ας μην ξεχνάμε ότι ο μόνος ηγέτης της ευρωπαϊκής ένωσης που έχει επισκεφθεί τον Πούτιν στην Μόσχα, τον Ιανουάριο του 2016, ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος. Και η μόνη χώρα της Δύσης και της ευρωπαϊκής ένωσης που επισκέφθηκε ο Βλαδίμηρος Πούτιν, την άνοιξη του 2016, ήταν η Ελλάδα.
Αλλά που να καταλάβουν τέτοιου επιπέδου διπλωματία ο Κυριάκος και τα μυαλά του Μάνος, Μαυρίδης και Θεοδωρικάκος;
Κατά τα λοιπά ο Κυριάκος σπεύδει στο Κατάρ σαν κλόουν για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την Ελλάδα. Και στο Κατάρ γελάνε μέχρι δακρύων. Εκτός εάν ο Κυριάκος στο Κατάρ, που έχει δεσμούς αίματος με την Τουρκία, έκανε τη γέφυρα της οικογένειας Μητσοτάκη που έχει εγνωσμένης αξίας δεσμούς με τον Ερντογάν και το περιβάλλον του. Άλλωστε είναι γνωστοί οι δεσμοί της οικογένειας Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη με τον τουρκόσπορο Αλίεφ ο οποίος είναι το δεξί χέρι της Τουρκίας και του Ερντογάν. Και φυσικά ο πιο μισητός εχθρός της Αρμενίας.
Άραγε οι Αρμένιοι θα ανοίξουν το στόμα τους – και ξέρουν πολλά – για να πουν πως και γιατί οικογένεια Μητσοτάκη είναι κολλητή του Αζερμπαϊτζάν και του Αλίεφ και δεν χάνει ευκαιρία, σε όλα τα διεθνή φόρα, να πάρει θέση εναντίον της Αρμενίας; Και τολμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη να κάνουν έστω και ένα ταξίδι στην Αρμενία ή να επισκεφθούν την Αρμένικη πρεσβεία στην Αθήνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου