Πέμπτη, Απριλίου 26, 2018

Η Κιμ Καρντάσιαν πόσταρε φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει εντελώς γυμνή.

Κιμ Καρντάσιαν


Η Κιμ Καρντάσιαν πόσταρε φωτογραφία της εντελώς γυμνή-Φωτό

Και μπαίνεις να τσεκάρεις το instagram feed πρωι -πρωί και είναι η Kim Kardashian που σε κάνει να ξυπνήσεις μια και καλή!..


H sexy τηλεπερσόνα, σε μια από τις πιο γυμνές εκφάνσεις της, ποζάρει και πάλι δίχως τα ρούχα της κι εξηγεί πως όλα γίνονται για χάρη του αρώματός της.

Η Kim λοιπόν, πρόκειται να λανσάρει ακόμη ένα άρωμά της και αποφάσισε το μπουκάλι να έχει το σχήμα του κορμιού της. Έτσι έφτιαξαν ένα καλούπι και… αναγκάστηκε να πετάξει τα ρούχα της γι’ ακόμη μια φορά. Φυσικά, δεν άφησεπαραπονεμένους τους θαυμαστές της και τους διαδικτυακούς φίλους κι έτσι μοιράστηκε τη διαδικασία στα social media.

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό της. Θέλησε να δώσει στους οπαδούς της μια ματιά από τη διαδικασία της δημιουργίας του νέου της αρώματος, ποζάροντας φυσικά, γυμνή.


Αφού μοιράστηκε μερικές teaser εικόνες την Τρίτη, συμπεριλαμβανομένων και μερικών γυμνών πλάνων, η τηλεπερσόνα είπε να τα δώσει όλα και ανάρτησε μια φωτογραφία της τελείως γυμνή και καλυμμένη με κάτι που μοιάζει με ένα λεπτό στρώμα πηλού.

«Κάναμε καλούπι το σώμα μου και δημιουργήσαμε το μπουκάλι του αρώματος» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Λίγο πιο πριν, είχε αναρτήσει μία ακόμη τόπλες φωτογραφία της με το ένα χέρι να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Θέλοντας φυσικά, να προωθήσει το νέο της άρωμα, η 37χρονη έγραψε την απλή λεζάντα «KKW BODY 4.30 από την Vanessa Beecroft #KKWFRAGRANCE».Τίποτα δεν αφήνει κρυφό…





Πηγή:tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου