Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018

Ο Παπαδημητρίου πήρε το μέρος του Ν. Παππά – Εκτός εαυτού ο Πορτοσάλτε (ηχητικό)





Πρότεινε να του πετάξουν γιαούρτια

Σε σημείο διαφωνίας μετατράπηκε, για τους Μπάμπη Παπαδημητρίου και Άρη Πορτοσάλτε, το ζήτημα της βίας εναντίον των πολιτικών...


Κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής, στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εξέφρασε μια «αιρετική» άποψη, με γνώμονα την πολιτική του σταθμού.

Τι είπε; Δεν γίνεται να εξισώνεται ένα «γιούρτωμα» με μία φασιστική επίθεση, όπως αυτή στη Θεσσαλονίκη εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη. Εν ολίγοις, «άδειασε», εκτός των άλλων, και τον Παύλο Τσίμα, που είχε υποστηρίξει κάτι ανάλογο στο προχθεσινό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Άρης Πορτοσάλτε βγήκε εκτός εαυτού κατηγορώντας τον παρακαθήμενο του πως με αυτές τις απόψεις προμοτάρει τη βία ενώ καταφέρθηκε εναντίον του Νίκου Παππά και του Πάνου Σκουρλέτη χαρακτηρίζοντάς τους “εσμό” που ευθύνεται για τη βία που υφίσταται ο ίδιος «μέσα στο σπίτι του».

Μάλιστα, έσπευσε να εγκαταλείψει το στούντιο με τον Μπάμπη να του λέει: «Έλα Αρούλη μέσα, μη βγαίνεις έξω».
Ηχητικό: Left.gr



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-papadimitrioy-pire-to-meros-toy-n-pappa-vgike-apo-ta-roycha-toy-o-portosalte-ichitiko/#ixzz5GMDK8pbG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου