Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Ηχηρή «καμπάνα» για Ολυμπιακό...

 

Πλήρωσε την άμυνα… παιδική χαρά ο Ολυμπιακός γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Γκενκ. Οι ερυθρόλευκοι «κατέρρευσαν» μετά το 25’, παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα (ειδικά πίσω) και μοιραία έχασαν με...
4-0!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο κόντρα στους Βέλγους και τελικώς ηττήθηκε με το βαρύ 4-0, πληρώνοντας τα... άπειρα λάθη και κενά στα μετόπισθεν.

Ως το 25’ οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν καλά, ωστόσο στη συνέχεια «κατέρρευσαν» και με άμυνα-παιδική χαρά δεν μπορούσαν να περιμένουν κάτι καλύτερο…

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι γηπεδούχοι με τους Τροσάρ (x2), Μαλινόφσκι και Ζεγκρόβα, ενώ είχαν δύο πέναλτι, δύο δοκάρια και άλλες φάσεις για να πετύχουν περισσότερα τέρματα απέναντι στην ελληνική ομάδα που απείλησε μόλις 2-3 φορές.

Δεν εμπνέει καμία σιγουριά το δίδυμο Σισέ-Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, οι οποίοι έκαναν... μυθική γκάφα στο πρώτο γκολ, με τον Σενεγαλέζο να υποπίπτει και και «ανόητο» πέναλτι στο τρίτο τέρμα της Γκενκ! Δεν άρπαξε την ευκαιρία ο Μπουχαλάκης στον άξονα, «έμπαζε» φουλ από τα δεξιά ο Ομάρ, στάθηκε καλά ο Τσιμίκας, λίγα πράγματα από Φορτούνη-Λάζαρο-Γκερέρο, εκτός κλίματος ο Φετφατζίδης που... πέρασε και δεν ακούμπησε, είχε 1-2 καλές εμπνεύσεις ο Ποντένσε αλλά χάθηκε στην εν γένει μετριότητα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος.

sport-fm



Αναρτήθηκε από nonews-NEWS  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου