Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018

Μετά την κατακραυγή, ανοίγει το απόγευμα...



...και με ελεύθερη είσοδο...

Μετά την κατακραυγή από τα ΜΜΕ και τις πολλές διαμαρτυρίες επισκεπτών της Αθήνας, το Υπουργείο Πολιτισμού ανοίγει, τελικά, τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης για το απόγευμα της Δευτέρας...

Και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε «το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, λόγω της ευνοϊκής εξέλιξης του καιρού, αποφάσισε να ανοίξει τον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου, από τις 17:00 έως τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό».

Πρόκειται εμφανώς για μια κίνηση να διασκεδαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις που είχε προκαλέσει η απόφαση να κλείσει, χθες Κυριακή και σήμερα Δευτέρα, η Ακρόπολη λόγω καύσωνα.

«Λόγω καύσωνος και για την προστασία των επισκεπτών και των εργαζομένων, και σύμφωνα με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου κλείνει για το κοινό, Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 και Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, στις 14:00. Οι επισκέπτες που έχουν ήδη εκδώσει ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από το διαδίκτυο, παρακαλούνται να προσέλθουν στα εκδοτήρια προκειμένου να το αντικαταστήσουν με άλλο, σε ημερομηνία της αρεσκείας τους».

Αυτό σημειωνόταν στην αρχική ανακοίνωση του ΥΠ.ΠΟ που, πάντως, δεν ήταν αρκετή ώστε να περιορίσει τις αντιδράσεις των περισσότερων από τους επισκέπτες, από τη στιγμή που ο αρκετός αέρας που φυσά, καθιστά υποφερτούς τους 36 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου