Δευτέρα, Αυγούστου 20, 2018

«Η καρδιά μου χτυπάει για το ΠΑΣΟΚ, αλλά εμπιστεύομαι τον Τσίπρα»





«Νομίζω ότι του αξίζει να του εμπιστευτεί κανείς το μέλλον της Ελλάδας», είπε

Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια παραχώρησε συνέντευξη στη Deutsche Welle.....

Σε αυτή αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα, στη σχέση που έχουν αναπτύξει, ενώ δηλώνει ότι αν και η καρδιά του χτυπάει για τους φίλους του στο ΠΑΣΟΚ τον εμπιστεύεται.

«Επικοινωνούμε τακτικά, συχνά-πυκνά με sms, τηλεφωνιόμαστε καμιά φορά. Του ευχήθηκα ήδη καλή επιτυχία. Είναι μια καλή ημέρα για εκείνον αλλά ιδιαίτερα για τον ελληνικό λαό», σημειώνει.

Μάλιστα, δικαιολόγησε πλήρως τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας βίωσε πολλές διακυμάνσεις στην πολιτική του καριέρα, πέρασε δυσκολίες στη χώρα, κυρίως μέσα στο ίδιο του το κόμμα. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που του έκαναν τη ζωή πραγματική κόλαση. Γι αυτό επέκρινα καμιά φορά τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα έπρεπε ίσως να ασκούσε σε κάποιους στο κόμμα του περισσότερη κριτική».

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι τον εμπιστεύεται, όπως χαρακτηριστικά είπε: «Τον εμπιστεύομαι (σσ τον Τσίπρα). Αν παραμείνει Πρωθυπουργός, θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Αλλά νομίζω ότι του αξίζει να του εμπιστευτεί κανείς το μέλλον της Ελλάδας. Το λέω βέβαια με την καρδιά μου να χτυπά στους φίλους μου στο ΠΑΣΟΚ που επίσης πλήρωσαν βαρύ πολιτικό τίμημα σε αυτήν τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου