Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

Κάτι τρέχει...

 
Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ξαναχτύπησε. Με...
δήλωση στο Ιnsider.gr αναφέρει: «Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλά». Να τον πιστέψουμε; Γιατί αν πάρουμε τοις μετρητοίς όσα λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης -και η Φώφη δίπλα του- πάει κατά διάβολου.

Για να το σοβαρέψουμε. Ο Γιούνκερ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκουν στην ίδια πολιτική ομάδα στην Ευρώπη. Κανονικά ο πρόεδρος της Κομισιόν θα μπορούσε να τον αβαντάρει. Τι έχει μαζί του και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί;

Από την αρχή της εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ δεν τον πήγαινε. Ίσως για τα παράλογα που έλεγε για άμεσες εκλογές και τα συναφή. Μετά τον είδε να νταραβερίζεται με τον ανεκδιήγητο Βέμπερ και έγινε θηρίο. «Δεν εμπιστεύομαι τον Τσίπρα» είπε ο Γερμανός σε μια από τις επισκέψεις τους στον Μητσοτάκη, εν Αθήναις. «Τον εμπιστεύομαι εγώ» απάντησε τη ίδια μέρα ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Εσχάτως η ΝΔ -υπό την επήρεια της Σπυράκη – όπως λέγεται έσπευσε να δηλώσει υποστήριξη στον Βέμπερ για τη διαδοχή του Γιούνκερ. Ποιος είδε τον Λουξεμβούργιο και δεν τον φοβήθηκε. Προ ημερών καθώς διέκρινε ότι μια συνάντηση μισής ώρα που θα είχε με τον Μητσοτάκη θα τη χρησιμοποίησαν οι Νεοδημοκράτες για εσωτερική προπαγάνδα, τον άφησε στα κρύα το λουτρού.

Δεν μπορεί. Κάτι τρέχει του ρίχνει διαρκώς πατσαβούρες. Και πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από την άρνηση Μητσοτάκη στη Συμφωνία των Πρεσπών, την αξία της οποίας για τη σταθερότερα στη Βαλκάνια του εξήγησε προσωπικά ο ίδιος...

anoixtoparathyro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου