Τρίτη, Οκτωβρίου 23, 2018

«Να παίξουμε ξανά όπως ζητά ο Παναθηναϊκός»

 
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με νέα ανακοίνωση του ζητάει να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό από το 13-11 του πέμπτου σετ και με...
τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο!
Στη χθεσινή αναμέτρηση του ντέρμπι αιωνίων στο βόλεϊ και ενώ στο πέμπτο σετ το σκορ ήταν 12-11 υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Αλέξανδρος Ράπτης σημείωσε άσο ο επόπτης γραμμών υπέδειξε άουτ, ο διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος το δέχτηκε κι έδωσε τον πόντο στον Ολυμπιακό κάνοντας το 12-12, ενώ το σκορ θα έπρεπε να ήταν 13-11 αφού η μπάλα ήταν ξεκάθαρα μέσα όπως έδειξε και το τηλεοπτικό ριπλέι.

Τελικά, ο Ολυμπιακός επικράτησε προκαλώντας την οργή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έκαναν λόγο για κλοπή με επίσημη ανακοίνωση τους και απάντησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζητώντας ο αγώνας να ξανά γίνει από την αρχή.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση των ερυθρόλευκων και με νέα ανακοίνωση απαίτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες.

Σήμερα το πρωί, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως κάνει δεκτό το αίτημα του τριφυλλιού και τονίζει πως θα συνδράμει σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα από το 13-11.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει.

ΥΓ. Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη».

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου