Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2018

Τρέμει η κοσμική Αθήνα μετά τη σύλληψη δυο μεγαλεμπόρων κοκαΐνης – Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών




Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών: Θα “έσπρωχναν” 300 κιλά κοκαΐνη στην Αυστραλία

- "Ξηλώθηκε" μεγάλο διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών - Από το Εκουαδόρ στην Αθήνα κι από εκεί στην Αυστραλία θα "ταξίδευαν" τα 300 κιλά κοκαΐνης! - Χειροπέδες σε δυο Έλληνες, γνωστούς ιδίως στους πλούσιους χρήστες κοκαΐνης στην Αθήνα



Η σύλληψη των δυο Ελλήνων, γνωστών στις πιάτσες των ναρκωτικών και ιδίως στους πλούσιους χρήστες κοκαΐνης, προκαλεί… τρόμο στην κοσμική Αθήνα. Οι δυο Έλληνες, μαζί με έναν Αλβανό, είναι οι τρεις συλληφθέντες στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών, τα πλοκάμια του οποίου είχαν απλωθεί από το Εκουαδόρ και την Αθήνα έως την Αυστραλία!

Η πληροφορία που οδήγησε στις συλλήψεις και στο «μπλόκο» στα 300 (!) κιλά κοκαΐνης που είχαν ως τελικό προορισμό την Αυστραλία, έφτασε από την αμερικανική DEA.

Χάρη σε αυτές τις πληροφορίες, η ελληνική αστυνομία έφτασε στη σύλληψη των δυο Ελλήνων και του Αλβανού συνεργάτη τους. Η επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος είναι… διεθνής και ήδη έχουν γίνει κι έξι συλλήψεις στο Εκουαδόρ.


Στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, οι αρχές κατάσχεσαν τα 300 κιλά της κοκαΐνης, την οποία το κύκλωμα ήθελε να “στείλει” στην Αυστραλία.

Η παρουσίαση της υπόθεσης πρόκειται να γίνει αύριο Πέμπτη (15.11.2018) από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου