Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24, 2018

Το απόλυτο ΣΟΚ: Γνωστή Ελληνίδα πόζαρε ολόγυμνη - Αδιανόητο τι έβαλε στο επίμαχο σημείο (ΦΩΤΟ)



Το τερμάτισε η ξανθιά κουκλάρα. Παράνοια στα social media.Συνεχίζει να «αναστατώνει» το Instagram και το ανδρικό κοινό με τις «καυτές» φωτογραφίες που δημοσιεύει συχνά

Η ξανθιά καλλονή πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύει φωτογραφία.... με ένα πακέτο μακαρόνια που κάλυπτε το επίμαχο σημείο της. Αυτή τη φορά, φορώντας μόνο μία κουκούλα, κάλυψε τα επίμαχα σημεία του σώματός της από έναν πίνακα.

«The Gallery», αναγράφει η περιγραφή της δημοσίευσης, με τους χιλιάδες θαυμαστές της αθλήτριας και μοντέλου να σπεύδουν να την «γεμίσουν» με θετικά σχόλια για τη νέα, τολμηρή φωτογράφιση που έκανε.Ολόγυμνη με κουκούλα και ένα πίνακα στο… επίμαχο σημείο η Ασημίνα! (pics)
04/11/2018, 8:48 μμ



Συνεχίζει να «αναστατώνει» το Instagram και το ανδρικό κοινό με τις «καυτές» φωτογραφίες που δημοσιεύει συχνά η ερωτική Ασημίνα Ιγγλέζου.


Η ξανθιά καλλονή πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύει φωτογραφία με ένα πακέτο μακαρόνια που κάλυπτε το επίμαχο σημείο της. Αυτή τη φορά, φορώντας μόνο μία κουκούλα, η Ασημίνα κάλυψε τα επίμαχα σημεία του σώματός της από έναν πίνακα.

«The Gallery», αναγράφει η περιγραφή της δημοσίευσης, με τους χιλιάδες θαυμαστές της αθλήτριας και μοντέλου να σπεύδουν να την «γεμίσουν» με θετικά σχόλια για τη νέα, τολμηρή φωτογράφιση που έκανε.


Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου