Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2018

Έτσι απέδρασε ο Αλβανός ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια




Μαζί με τον Αλβανό απέδρασε ένας ακόμα κρατούμενος οποίος όμως συνελήφθη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί ο Αλβανός ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια ο οποίος απέδρασε τα ξημερώματα της Τρίτης από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Η απόδραση σημειώθηκε στις 4:20 τα ξημερώματα και όπως ανέφερε η ΕΡΤ στην απόδραση πήραν μέρος δύο κρατούμενοι. Τελικά κατάφερε να διαφύγει ο ένας που είναι ληστής και είχε πάρει μέρος στη ληστεία στα Βίλια στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.
Πώς έγινε η απόδραση

Ο 40χρονος είχε μεταφερθεί τότε στο Τζάννειο νοσοκομείο και μετά τη νοσηλεία του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου διατάχθηκε η προφυλάκισή του. Για τον λόγο αυτό κρατούνταν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προκειμένου να μεταχθεί στις φυλακές Λάρισας.

Η απόδρασή του έγινε αντιληπτή σήμερα στις 4:30 τα ξημερώματα από τον σκοπό των κρατητηρίων και σήμανε συναγερμός. Ο κρατούμενος με λίμα έκοψε τα κάγκελα στο παράθυρο του κρατητηρίου από την πίσω πλευρά της Ασφάλειας και διέφυγε.Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση προκειμένου να καταλογισθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ενώ αναμένεται να διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου