Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

Αυτή είναι η 32χρονη καλλονή που κατηγορείται ότι έριξε από το μπαλκόνι το σύντροφό της Posted by netakias.com




Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό πτώσης 39χρονου άντρα από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην αυλή του σπιτιού του. Μπλεγμένη στην υπόθεση φαίνεται να είναι η κοπέλα και συγκάτοικός του 32 ετών η οποία έχει καταγωγή από τον Λίβανο, δηλώνει… διερμηνέας και έχει απασχολήσει τα media λόγω της θυελλώδους σχέσης της με γιo γνωστής παρουσιάστριας, υπό την ιδιότητα… υποψήφιου μοντέλου.


Το ζευγάρι φέρεται να είχε καβγαδίσει λίγο νωρίτερα και η κοπέλα υποστήριξε ότι τον είχε κλειδώσει στο μπαλκόνι και δεν γνωρίζει πως βρέθηκε στο κενό.

Ο 39χρονος φέρεται να έχει ψελλίσει, καθώς ακόμα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, ότι «εκείνη φταίει που έπεσα».

Η 32χρονη συνελήφθη και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό και στη συνέχεια στο Ωνάσειο όπου νοσηλεύεται λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη καθώς οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές ή την πτώση του 39χρονου. Όλα τα ενδεχόμενα θα εξεταστούν καθώς ακόμα ο 39χρονος δεν είναι σε θέση να δώσει πλήρη κατάθεση.

Η 32χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στον ανακριτή καθώς αντιμετωπίζει κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τι λέει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Βασίλης Νουλέζας



Η 32χρονη Ελληνολιβανεζικής καταγωγής εντολέας μου αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται. Δεν έσπρωξε εκείνη τον 39χρονο ο οποίος από την επήρεια ναρκωτικών και σε έξαλλη κατάσταση ευρισκόμενος, όταν διαπίστωσε ότι η εντολέας μου ειδοποιούσε την αστυνομία διότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός και χειροδικία σε βάρος της, έφτασε στο μπαλκόνι όπου εκείνη τον κλείδωσε για να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα της και εκείνος προσπαθώντας να διαφύγει έπεσε από το 2ο όροφο για αυτό και τραυματίστηκε σοβαρά και όχι θανάσιμα.

Η πελάτισσά μου είναι συγκλονισμένη και ενδιαφέρεται πρωτίστως για την υγεία και τη ζωή του συντρόφου της. Θα ζητήσουμε την ενέργεια Ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την τοξικοεξάρτηση του καθώς και αναπαράσταση στο διαμέρισμα προκειμένου να αποκαλυφθεί πλήρως όλη η αλήθεια.



Ο 39χρονος έχει προβλήματα στην καρδιά τα οποία όπως υποστηρίζει η εντολέας μου απέκτησε απο την υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου