Κυριακή, Μαρτίου 24, 2019

Φυλακές: «Ζωάρα»… πίσω από τα κάγκελα! Νέο βίντεο με αλκοόλ και ζεϊμπεκιές! ΒΙΝΤΕΟ




Το τι ακριβώς γίνεται μέσα στις ελληνικές φυλακές αποκαλύπτεται μέσα και από νέο βίντεο... χλιδής. "Παρών" ξανά το αλκοόλ, με κρατούμενους να... ρίχνουν ζεϊμπεκιές. "Πάρτι έκαναν τα παιδιά", λέει πρώην κρατούμενος που μεταφέρει "ωμά" το πώς λειτουργούν τα πράγματα "πίσω από τα κάγκελα". "Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος". Δείτε το νέο βίντεο ντοκουμέντο.


Νέο βίντεο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και δείχνει την… χλιδάτη ζωή που κάνουν κρατούμενοι μέσα στις φυλακές της χώρας.

Ήδη από χθες, Σάββατο 23.03.2019, είχε ξεσπάσει σάλος από το βίντεο που έδειχνε πώς οι κρατούμενοι είχαν μετατρέψει το κελί τους σε… άνετο διαμέρισμα με τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, αλκοόλ, κινητά με τα οποία έκαναν και live (!) στο Faceobok, μέχρι και… κατοικίδιο!

Η αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν άργησε και με σχετική ανακοίνωση τόνιζε πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου», με την ηγεσία του υπουργείου να μην κρύβει την οργή της.


Ωστόσο, πλέον, ένα νέο βίντεο δείχνει ξανά εικόνες από… πάρτι μέσα στις φυλακές. Παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και δείχνει ξανά το αλκοόλ να ρέει άφθονο κι έναν κρατούμενο να χορεύει ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο, με τους υπόλοιπους να τον χειροκροτούν και να απαθανατίζουν τις εικόνες με κινητά τηλέφωνα.

Βεβαίως και ο χορός δεν είναι… ποινικά κολάσιμος, ωστόσο τα ερωτήματα που προκύπτουν για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στις φυλακές είναι πολλά. Και αφορούν κυρίως στο πώς προμηθεύονται οι κρατούμενοι hi-tech τηλεοράσεις, ακριβά κινητά και μπουκάλια με αλκοόλ…


Δείτε το νέο βίντεο από τις φυλακές





«Πάρτι έκαναν τα παιδιά»!

Την ίδια ώρα, ένας πρώην κρατούμενος μίλησε στον Alpha και τόνισε πως «αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;».

Ωστόσο τα όσα λέει στην συνέχεια είναι αποκαλυπτικά του πώς λειτουργούν τα «πράγματα» στις φυλακές.


Συγκεκριμένα τονίζει: «Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος«.
Το πρώτο βίντεο από τις φυλακές

Όπως σας ενημέρωσε ήδη από το Σάββατο, 23.03.2019 το newsit.gr, το πρώτο βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας και αποκαλύφθηκε από το tovima.gr είναι διάρκειας περίπου 11 λεπτών και δείχνει εικόνες… ανεμελιάς μέσα στις φυλακές.


Οι κρατούμενοι διαμένουν σε κελιά-σουίτες σε ελληνικές φυλακές, με μεγάλες δορυφορικές τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ηχοσυστήματα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές πετούν επιδεικτικά, σαν… χαρτοπόλεμο, χαρτονομίσματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Στις εικόνες φαίνεται ακόμη και μια… γάτα, που δίνει ακόμη πιο πολύ την αίσθηση πως κανείς βλέπει εικόνες από ένα διαμέρισμα κι όχι από ένα κελί σε φυλακές.

Πολλά μπουκάλια αλκοόλ και πολλά κινητά φαίνονται επίσης στις εικόνες, σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media, με τους κρατούμενοους μάλιστα να κάνουν τόσο βίντεο – κλήσεις, αλλά και… live στο Facebook!

Πληροφορίες που μετέδωσε και το Open Tv, αναφέρουν πως το βίντεο φέρεται να έχει τραβηχτεί στις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο μετά την αλλαγή της χρονιάς.

Κοινώς ένα… πρωτοχρονιάτικο πάρτυ…
Δείτε τις εικόνες







Με πληροφορίες από: Alpha Tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου