Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019

Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές που θα ανακοινωθούν το απόγευμα (ΟΝΟΜΑΤΑ)






Το δεύτερο μέρος του ευρωψηφοδελτίου θα ανακοινώσει το απόγευμα ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το τέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

Μετά την υπόθεση της Μυρσίνης Λοϊζου, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε σαφείς οδηγίες στους επιτελείς στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου να «περάσουν από κόσκινο» όλα τα ονόματα που βρίσκονται στις λίστες προκειμένου να αποφευχθεί η οποιαδήποτε αρνητική έκπληξη.

Όπως μεταδίδει σήμερα το CNN Greece πρόκειται να ανακοινωθούν περίπου δεκαπέντε ονόματα, ανάμεσα στα οποία θα βρίσκονται τόσο η κ. Κουντουρά όσο και ο κ. Δανέλλης. Παράλληλα, θα υπάρχουν πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς (η κ. Ρεπούση θεωρείται σίγουρη) αλλά και κομματικά στελέχη που έχουν εμπειρία από τις εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο.

Στη δεύτερη δεκαπεντάδα θα βρεθούν και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, τον αθλητικό και τον επιχειρηματικό χώρο, με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην ανοίγουν τα χαρτιά τους σχετικά με τα ονόματα που έχουν γραφτεί στο πρόσφατο παρελθόν. Μιλώντας στο CNN Greece, στέλεχος με εμπειρία στα κομματικά σημειώνει ότι «συνήθως τα ονόματα που ακούγονται…καίγονται» και αυτό μάλλον ισχύει για την περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Παράλληλα, μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Πέτρο Κόκκαλη στον οποίο έχει γίνει πρόταση.

Στη σημερινή συνεδρίαση θα προχωρήσει και η προετοιμασία για την οργάνωση της εκδήλωσης της 6ης Απριλίου κατά την οποία θα παρουσιαστεί το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχία με το οποίο θα πορευτεί το κόμμα στις ευρωεκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου