Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019

Ειρήνη Λαγούδη: Απειλές από τα social media καταγγέλλει η οικογένεια!




Ειρήνη Λαγούδη: Μία υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός αστυνομικού θρίλερ. Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές μέσω των social media. Ο αδελφός της Ειρήνης ενημέρωσε σχετικά τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρισκόταν απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας και οι αρχές προσπαθούν από τότε να ρίξουν άπλετο φως, στην πολύκροτη υπόθεση.

Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με καταγγελίες στις οποίες προέβη η οικογένεια Λαγούδη ότι δέχεται απειλές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα άγνωστα, προς το παρόν, άτομα ζητάνε να σταματήσει η οικογένεια να ερευνά την δολοφονία της 44χρονης.


Για τις απειλές που υποστηρίζει ότι δέχεται η οικογένεια, ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη ενημέρωσε σήμερα, Τρίτη και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο αδερφός ενημέρωσε τους αξιωματικούς για όλα τα απειλητικά μηνύματα και τις ύβρεις που δέχονται στη σελίδα στο Facebook που έχει ανοιχτεί στη μνήμη της άτυχης μητέρας.


Μάλιστα, οι άγνωστοι φέρονται να έφθασαν στο σημείο να ζητήσουν από την οικογένεια ακόμα και χρήματα, ενώ εκφράζονται άσχημα για τα παιδιά της Ειρήνης.

Κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να τα προσεγγίσουν και στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Facebook.

Για όλα τα παραπάνω, η οικογένεια είναι αποφασισμένη να υποβάλλει μηνύσεις.

πηγή: Star Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου