Κυριακή, Μαΐου 19, 2019

Απίστευτο: Κόλλησαν ενώ έκαναν σeξ και τους έπιασαν στα πράσα - Θα τρίβετε τα μάτια σας (ΒΙΝΤΕΟ)




Κάνει το γύρο του κόσμου. Δείτε το πριν το κατεβάσουν!


Το παράνομο ζευγάρι πήγε σε ξενοδοχείο για να χαρεί τον έρωτά του. Λογάριαζαν, όμως, χωρίς τον… ξενοδόχο. Κι΄ ο ξενοδόχος αυτή τη φορά ήταν ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο. Κόλλησαν όπως τα σκυλιά και ο άντρας δεν μπορούσε να βγει από τον κόλπο της γυναίκας. Το χειρότερο έγινε μετά. Το έμαθε η σύζυγος.


Το απίστευτο και συνάμα τραγελαφικό περιστατικό έγινε στην Κένυα. Το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και χαιρόταν -φωναχτά, όπως είπαν άλλοι ένοικοι- τον έρωτά του. Κάποια στιγμή, ωστόσο, οι φωνές απόλαυσης έγιναν κραυγές πόνου με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου να τρέξουν αμέσως σε βοήθεια.

Μάλιστα φώναξαν και την αστυνομία για να επέμβει και όταν το έκαναν αντιλήφθηκαν ότι ο άνδρας είχε «κολλήσει» μέσα στην ερωμένη του. Όπως όμως μεταδίδει η Daily Mail, η υπόθεση ήταν λίγο πιο μπλεγμένη καθώς ο άνδρας ήταν παντρεμένος και στο ξενοδοχείο βρισκόταν με τον «παράνομο» δεσμό του.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν το ζευγάρι «κολλημένο» μέσα σε ένα φορτηγάκι στο αστυνομικό τμήμα όπου και τους συνέλαβαν. Η σύζυγός του υποστήριξε ότι ο άντρας της είχε παράνομη σχέση με την οικιακή βοηθό. Και αυτό ήταν αρκετό για να συλληφθούν, καθώς στη χώρα είναι παράνομο.

Λόγω του περιστατικού αυτού, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο αστυνομικό τμήμα με τους αστυνομικούς να αναγκάζονται να πυροβολήσουν στον αέρα για να απομακρύνουν τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου