Κυριακή, Μαΐου 19, 2019

Σύμη: Tα έσπασε σε ταβέρνα Ρώσος μεγιστάνας – Νύχτα όνειρο και για τον ιδιοκτήτη της – video




Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος δεν υπολογίζει χρήματα για τη διασκέδασή του. Το κατάλαβε καλά αυτό ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, που είχε την τύχη να τον υποδεχτεί...

Ο λόγος για τον Βίκτορ Ράσνικοφ. Έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας και του κόσμου, που βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και τη Σύμη.

Ο μεγιστάνας διασκέδασε σε γνωστή ταβέρνα του νησιού και μάλιστα δεν παρέλειψε να σπάσει και πιάτα. Δίπλα του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που έδειχνε να το απολαμβάνει…




Στη Σύμη έφτασε με την επταώροφη υπερπολυτελή θαλαμηγό του, Ocean Victory. Το χλιδάτο σούπερ γιωτ, με μήκος 140 μέτρα, φιγουράρει στην λίστα με τα μεγαλύτερα και ακριβότερα γιωτ του κόσμου.

Κατασκευασμένο το 2014 στα ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri μπορεί να φιλοξενήσει έως 76 άτομα μαζί με το πλήρωμα. Μεταξύ άλλων, διαθέτει επτά καταστρώματα, 13 καμπίνες, ελικοδρόμιο, έξι πισίνες, κινηματογράφο, γυμναστήριο, κλαμπ, τζακούζι, σαλόνι ομορφιάς, ανελκυστήρα, μπάρμπεκιου, δωμάτιο παρατήρησης του βυθού, γκαράζ φύλαξης ταχύπλοου μήκους 14 μέτρων και σύστημα σταθεροποίησης πλεύσης, ώστε να εξασφαλίζει την ακόμα μεγαλύτερη άνεση των τυχερών επιβατών, ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες!


Δείτε τη θαλαμηγό από παλαιότερο πέρασμά της, στη Μύκονο…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου