Κυριακή, Ιουλίου 21, 2019

O XΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)


 


Καμαρώστε τον Υπουργό Προστασίας του Κυριάκου.

Κλέφτες, αποκαλούσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 2009.
Ναι, πολύ καλά διαβάζεται και απολαύστε τον στο video.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=sjOzrmExE5U

Ο ένας και μοναδικός ικανός -σύμφωνα τον Κυριάκο- να αναλάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο άνθρωπος που για να τον κάνει υπουργό, κρέμασε την ταμπέλα του ΑΧΡΗΣΤΟΥ σε όλους τους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, του κόμμα τους που ηγείται, αποκαλούσε κλέφτες τους Νεοδημοκράτες και το κλέφτες μάλιστα έβγαινε μέσα από τη ψυχή του, γιατί;
Γιατί η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής, απαίτησαν από τους πράσινους απατεώνες, να εξηγήσουν, τί, στον Ελληνικό λαό;
Το ''λεφτά υπάρχουν''!!!
Την υπόσχεση με την οποία πήραν τις εκλογές του 2009, ενώ είχαν προσυμφωνημένο το ξεπούλημα της στους διεθνείς τοκογλύφους.
Και επειδή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν το ψέμα τους, με το οποίο εξαπατούσαν τον Έλληνα, αποκαλούσαν κλέφτες τη Νέα Δημοκρατία.

Και έρχεται σήμερα ο Κυριάκος, ο κύριος τίποτα, να μπάσει αυτόν τον απατεώνα από το παράθυρο, χωρίς καν να τον βάλει στα ψηφοδέλτια του κόμματος και να πάρει την έγκριση του λαού και να τον βάλει στο Υπ.Προ.τ.Πολ. κρεμώντας την ταμπέλα του ΑΧΡΗΣΤΟΥ, σε 158 βουλευτές του κόμματος.

Ντροπή και μόνον ντροπή.
Και όσο τον κρατά στην κυβέρνηση, σημαίνει πως τον έχουν πολύ καλά κρατημένο τον Κυριάκο, οι πράσινοι απατεώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου