Δευτέρα, Αυγούστου 12, 2019

Ιωάννα Τούνη: Το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων της, ως single πλέον γυναίκα! [vids]





Σαν «βόμβα» έσκασε στην εγχώρια showbiz, ο χωρισμός της Ιωάννας Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου! Η ξανθιά καλλονή ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως η σχέση της με τον γοητευτικό μπασκετμπολίστα έχει τελειώσει οριστικά εδώ και έναν μήνα. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν προγραμματισμένο ένα ταξίδι στο Μπαλί, το οποίο τελικά το έκαναν… Στην απόδραση αυτή προσπάθησαν να τα ξαναβρούν, ωστόσο αποφάσισαν να χωρίσουν και να κρατήσουν φιλικές σχέσεις..
Το μήνυμα της Τούνη για τον χωρισμό
«Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ.
Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη.
Η Ιωάννα Τούνη χώρισε - Το μήνυμα για τον πρώην σύντροφό της
 INSTAGRAM

Την Παρασκευή, η Ιωάννα Τούνη είχε τα γενέθλιά της και έγινε 26 ετών! Το πάρτι της ξεκίνησε από νωρίς το πρωί σε παραλία της Χαλκιδικής, όπου η ξανθιά σεξοβόμβα απόλαυσε δροσερές βουτιές στην θάλασσα, άφθονο αλκοόλ και χόρεψε ξέφρενα στο beach club, έχοντας στο πλευρό της όλους της τους φίλους… εκτός από τον Νώντα! Το βράδυ, η Ιωάννα μαζί με την παρέα της βρέθηκαν στο Markiz όπου εμφανίζονταν η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα «έσπασαν» μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.





Σε κανένα στιγμιότυπο δεν υπήρχε ο σύντροφός της, γεγονός που έκανε τους followers της να αναρωτηθούν τι συμβαίνει με το ζευγάρι…

Δες τα πάρτι γενεθλίων της Ιωάννας:




Κανείς δεν ήξερε μέχρι τότε πως η Ιωάννα Τούνη είχε χωρίσει οριστικά και γιόρταζε τα 26 της χρόνια ως single κορίτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου