Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2019

Χαμός με Ερντογάν! Έβαλε τον Ιμάμογλου να καθίσει σε σπασμένη καρέκλα




Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τους 29 δημάρχους των μητροπολιτικών δήμων, ωστόσο... κανείς δεν ασχολήθηκε με το περιεχόμενο της συνάντησης.



Κι αυτό, λόγω ενός περιστατικού με «πρωταγωνιστές» τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, και τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ιμάμογλου κάθισε σε σπασμένη καρέκλα, με αποτέλεσμα να πέσει! Φυσικά, ο ίδιος το σχολίασε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους: «Η καρέκλα στα καλά καθούμενα έσπασε, ήταν σαν να πέσαμε κάτω και βασικά… πέσαμε. Ο αξιότιμος πρόεδρος είπε: «έκανες σπατάλη» (σ.σ. δηλαδή ότι την έσπασε ο Ιμάμογλου και έβαλε σε έξοδα την προεδρία. Κι εγώ είπα: Δεν είναι σπατάλη, η καρέκλα είναι σπασμένη. Ας είναι, η δεύτερη καρέκλα ήταν πιο σταθερή. Βέβαια αυτό έγινε θέμα. Γιατί ήταν σπασμένη η καρέκλα; Αυτό να το ψάξει η προεδρία. Ήταν φανερό πού θα καθόμασταν»


Υπενθυμίζουμε ότι ύστερα από 25 χρόνια κυριαρχίας του AKP (του κόμματός του), ο Ερντογάν που έχει συνδέσει την πολιτική του σταδιοδρομία με την Κωνσταντινούπολη, έχασε την πόλη του στις δημοτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου 2019.

Επιμέλεια: Καρολίνα Μισέλ/ Πηγή: Yeniakit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου