Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2019

Κρήτη: Πήγαν να λιντσάρουν την 31χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 59χρονο- Ξύλο και τραυματίες στα δικαστήρια!




Συγγενείς του 59χρονου κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς. Κάποιοι κατάφεραν να την πιάσουν στα χέρια τους...



Αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς οι συγγενείς του 59χρονου πολύτεκνου πατέρα, κατά την προσαγωγή της πρώην συντρόφου του, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία του.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την προσαγωγή της, συνοδεία δύο αστυνομικών, ομάδα περίπου 20 ατόμων της επιτέθηκε φραστικά, ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν.


Σύμφωνα με το cretalive.gr, επικράτησε αναστάτωση μέχρι να μπουν στο χώρο και άλλοι αστυνομικοί και να απομακρύνουν την κατηγορούμενη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν και μικροτραυματισμοί κατά τη διάρκεια της έντασης.



Η κατηγορούμενη είχε οδηγηθεί πριν λίγα 24ωρα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση. Κατόπιν παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ωστόσο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα ήταν βίαιο απέναντί της. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, σε κοντινή απόσταση από το Κέντρο Αστέγων, στη λεωφόρο Ικάρου, όταν η 31χρονη μαχαίρωσε τον 59χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, στο σημείο του εγκλήματος έσπευσε αστυνομική δύναμη, καθώς και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 59χρονο, ο οποίος ήταν βαρύτατα τραυματισμένος.


Με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 59χρονος διακομίστηκε τάχιστα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ο τραυματίας εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο με τους γιατρούς να καταβάλουν τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν.

Δυστυχώς, όμως ο 59χρονος δεν έμελλε να τα καταφέρει και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην αίθουσα του χειρουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου